Ojla,
res je dan spet mamljiv, prav grešno je pred računalnikom viset, ko bi svež zrak in sončni žarki sigurno blagodejno vplivali na naše telo in duše... prav zavidam tistim, ki se lahko zunaj sprehajate - saj niste jezne, a
?
Sem pa danes kljub krasnemu vremežnu prav slabe volje - računalnik me jezi, pa v službi mi samo nalagajo, vsakič ko se mi zdi, da bom le malo zadihala, kaj novega in spet se dušim. Počasi mam tega dost, zamenjave zame prav nobene, nekaj naj bi šefica kar sama delala skupaj s še eno drugo vodjo, nekaj naj bi pa kar enmu študentu prepustila, sam se mi zdi, da se nobenemu nič ne mudi... Pa OK, če bi imela dela za 8 ur, sam zadnje čase še cele popoldneve za tole škatlo sedim pa ves čas me mori, česa vsega še nisem naredila - več kot delat pa tut ne morem, hudiča!!!
Ajde, dost jamranja - danes itak zaključim ob 16:30 ker GREM na telovadbo, pa če se svet podre! Pol zvečer pa še z
na koncert Šukarjev (punce sploh več nočeta slišat, da bi šle kam z nama - evo viditie kaj vas še čaka
), pa še moje ciganke z njimi plešejo, joj, kako mi jih je težko gledat, ko bi jaz morala tudi zraven bit, me pete tko srbijo... res telovadba ne more plesa nadomestit, je žal le samo za telo, duše pa prav nič ne nasiti
Evo, spet sam jamram - še kaj bolj spodbudnega:
Včeraj se je po dolgem času (izza zida, ki ločuje naši hiši) pojavila moja mati (ko je vidla, da je moj ravno punce odpeljal, pa da se ne bi slučajno soočila) in rekla, da sem nekam okrogla zadnje čase in vprašala, če slučajno kaj spet prilčakujemo
!?! Oooo, je le opazila! Ja, res je na žalost prav zadnja, ki je izvedela. Presenetilo pa me je, da je rekla, da je vesela! Ne morem verjet!
Za nekatere pa mene tudi skrbi, Sulfinija, Sisy, Lorian. Upam, da ste vse OK!
Uživajte ta krasen dan!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g