ojla drage moje,
kar nekaj dni se nisem javila, ker se je vmes zgodilo dosti stvari. Trenutno je glavna ta, da vam pišem iz službe
, ja ja, sem začela delat.... Vmes smo se preselili, mali je okužil mene in
, tako da sem večinoma preležala in driskala. Kako jaz niham, iz obdobij čistega zaprtja do obdobij popolnega praznjenja črevesja.... Danes opažam, da se stvar umirja in zgleda, da bom spet zaprta
.
Včeraj sem imela morfologijo in me je pregledoval CELIH 5 minut!!!!
Spola niti ni hotel pogledati (da je še prezgodaj, ma vraga prezgodaj) in v teh 5 min je samo izmeril glavo in trebuh in kost na nogici. Ko sem ga vprašala, kaj pa organi, je rekel, da je to že pogledal. JA KDAJ?!?!? Sej zastopim, da imajo slab dan, zato pa sem HB naročena tudi na 3D ultrazvok, ampak šele čez cca. 1 mesec.
Za seznam: naslednji pregled je 12.5.
kerala, jaz tudi obožujem sladoled iz Kepice! Ko sem v KP vedno zavijem tam. Pa še lastnica je moja bivša sošolka iz gimnazije, tako da grem še z večjim veseljem. Fuuul dober sladoled, z njim se lahko kosa samo še Cacao v Portorožu.
Mi smo za 1.
tudi vzeli paket e na socialni in smo bili ful zadovoljni. Bodiji so kvalitetni, vzeli smo avto sedež Maxi Cosi, ki je itak na testiranjih bil najboljši v kategoriji in še par malenkosti. Razmišljam, da bi tudi sedaj tako, samo imamo že vse. Ker meni je psihološko ful velika razlika, ali dobim denar ali tooooliko dosti stvari, ki se mi zdi, da so več vredne od tistih 250 € ali kolikor že.
Dobro, moram iti počasi pokukati iz pisarne, ker danes se bom morala z vsemi pogovarjati o tem, kako sem prišla nazaj in iiiii, kako lepo in .... aja .... noben ne ve, da sem spet
!!! To bo šele šok! Staršem sva povedala 2 dni nazaj
. Moji so bili ful veseli, njegovi pa nam niso verjeli. V bistvu pa noben ni upal vprašat, če sem
, ker so pač mislili, da se še vedno redim
in da bom že shujšala, ko grem nazaj delat
.
se čujemo potem (več k'sno)!