Dober večer:)
končno mali spi, mojga še ni, jst pa itak tle gori... danes sem res utrujena, sem pršla domov malo pred sedmo, na hitro neki pojedla, šla z tamalim k kolegici na trampolin, pršla nazaj, dala malemu za jest in to je blo to.. trudna sem pa ko hudič... pa trebuh imam vsako minuto večji.. je prej moj tata izjavil, da pride prej trebuh, še le na to sem zadaj jst.. joj, ma kaj šele bo... pa ful me veže koža tokrat, se pa isto mažem kot v prvo... res nista dve nosečnosti enaki..
anč: jst sicer nimam nič proti, če je zraven kašen študent, ker se pač morajo/te naučit iz prakse, ampak naj bo eden tako kot si ti napisala... vem za primer, ko so se pr porodnici kar menjavali, najbrž jih je bla cela grupa on pa tam vsa boga in ni mogla ne živet ne umret, pa vsi so jo gledali lih tja.. nevem no, meni mi to ne sede preveč... če vprašajo in če je eden, ja, itak da ja.. ampak, da jih je pa cel bataljon, to pa ne....
hel32: joj, bogica s sladkorno.... ma daj se počuvat, saj se da fanj (no kolkor tolko) preživet tudi z tisto predpisano dijeto.... drži se!
miska mccute: a misliš, da ti bo dolgcajt v porodnišnici?
da boš rabla kompjuter? meni ni blo.. se je kr naprej neki dogajalo, da nisem niti utegnila sledit vsemu....
Jst pa sploh še nisem imela nobenga testa za sladkorno v tej nosečnosti, pa nisem več tako mlada
se moram pozanimat naslednjič, ko grem na pregled.....
Glede plačila pr porodu za partnerja: jst povem za Šempetersko porodnišnico, moj je bil zraven in aprila 2007 se tam ni nič plačalo.. nobenga potrdila ni potreboval in nič nismo plačali.. babica se je samo pohecala, da naj zdrži..
kako je drugod pa nevem, bojo še druge povedale....
Evo, zdaj bom še malo tv gledala, pol pa v mižule. Jutri gre večina sodelavk na nek seminar v lj, tako, da bom za pultom samevala, skupaj z pupo, ki pride na uvajanje, da me bo nadomeščala. Ja, tokrat so pa pr nas pohiteli. To mi je všeč..
Nočka.