No, jaz sem nazaj v sluzbo (recte mi da sem smotana!). Danes dezura doma z Gabrielom moz, gre pa HB na bolje.
Noc je bila spet katastrofa!!
In meni je se vedno slabo.
Mah, saj samo se malo, 8.6.imam itak pregled in bom G kar zatezila za bolnisko, itak sem pa 11.6. ze na dopustu.
Moski – meni so tudi vsec temni in kot pravi kerala ne sme biti perfekten kot v reklamah. Pri meni tudi zelo pali smisel za humor in intiligenca, ce to je, potem moskega tudi na vzven vidim cisto drugace in tako seksualno privlacnega. Jaz lahko za svojega mozeka recem, da ima vse vrline, ki jih potrebujem.
Pa se odlicen ocka je. In dober kuhar! Skratka, idelaen moski.
No dost, da se jutri ne bom tepla po glavi.
Vam pa v zvezi z moskimi povem, kaj se mi je ravno predvcerajsnjim zgodilo in kaksni tipi se sprehajajo po svetu, da te kap: sva bila z
na kosilu. Pridem nazaj v sluzbo in cez pol ure dobim sms z neznano st. “cau, na kosilu sem v restavraciji sedel nasproti tebe, lepo te je bilo videti, to je moja st., upam da se spet kmalu kaj vidimo. Podpis”. Tako nekako. In jaz pojma nisem imela kdo je in od kje mu moja stevilka.
Zvecer pokazem mojmu in odpisem in vprasam “kdo si?”. Bil je en nepremicninski agent, bila sem pred meseci v njegovi agenciji in seveda pustila moje podatke. In sem si mislila fuj kako si drzne kaj taksnega kljub temu da ve da sem vezana, pa na kosilu sem bila z mojim in se noseca!!
Tejci77 ja tvoja mama pa je fenomen, ja. Se mi zdi, da nas je tukaj kar nekaj takih, ki se ne razumemo doma, tako da nam za pisat sigurno ne bo zmanjkalo idej.
Kaj cmo, taksne situacije je res najbolje ignorirat. Jaz sem vcasih na veliko o njej razlagala in se sekirala, vsak dan je bila na tapeti, potem sem pa ugotovila da mi to vse prej kot pomaga in je bolje da o njej sploh ne govorim. Sem pa resnicno vesela, da sva si tako dalec, ker se vsaj tako ne more vtikat v moje privatno zivljenje. Jaz ne sprasujem po njenem, ona se je pa tudi ze navadila ne sprasevat po mojem, ceprav vem da zaradi tega sigurno veckrat ne more spati. Njena najvecja slaba stran je prav ta, da vtika nos povsod in misli, da se bo svet brez njene prisotnosti prenehal vrtet. Ona sicer rada pomaga, ampak to delno tudi izkoristi kot priloznost za vtikanje v privat zadeve. Take pomoci pa jaz ne rabim, raje stisnem zobe sama.
No, dovolj, ker ze ratujem slabe volje.
O zdravstvu, receptih in placevanju sem enkrat tudi ze pisala, kako je v tujini oz. pri nas. Slovenija je tudi iz tega vidika kar radodarna. Jaz placujem zavarovanje ampak kljub temu moram do dolocene vsote vse storitve + zdravila placevati. To pomeni, ce nimas vecjih zdravstvenih tezav, prakticno placujes dvojno, zavarovanje samo je bolj proti vecjim tezavam, kjer je pac strosek prevelik, da bi ga lahko pokril. Zobar je pa itak del zase, ce hoces povrnjene stroske, moras placevati se dodatno zobozdr. zavarovanje, logika je pa spet ista, da do dolocene vstote krijes stroritve sam, za vecje pa zavarovalnica.
Aja, kerala, pozabim glede imena Taras, da sem jaz zanj prvic slisala med Decembercki 2007, kjer sem cvekala in je ena RR-evka izbrala ta ime za
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)