Uf, punce, mene pa ze cel dan ful vest pece.
Doma sem imela se iz 1.
nek sirup, ki kao pomaga proti slabosti. No, in ker mi ga je zmanjkalo, sem sla zjutraj v lekarno po novega in mi ga niso hoteli dati brez recepta. Pa sem rekla, da grem v lekarno, zraven kjer stanujem, ker me poznajo (itak je ta sirupa za zelodec in prebavo, nikjer ne pise, da je za nosecnico). No, in mi punca, s katero imava dober odnos, rece, da mi naceloma brez recepta ne more dat, pa da gre vprasat sefa. Pride sef in me vprasa, za kaj rabim in kateri dr. mi ga je predpisal. Recem, da imam tezave s prebavo in da G. Pa me cudno pogledajo - prebava in ginekolog vendar nimata verjetno nobene veze
Se naredim francoza, punca mi je prinesla sirup, in me vprasa, ce sem
. In jz da NE.
No, in zdej me to ze cel dan zre. Ne vem no, tko zoprno se pocutim in ne vem, ce bi ji pac mogla povedat po resnici...
Slej ko prej v kratkem ji bom; ampak bomo zavlecevali kolikor se bo dalo, zaradi sluzbe.
No, drugace sem bila pa danes ful pridna. Zjutraj smo ze navbavili, po kosilu sta sla ati in Gabriel na igrisce, mami pa likat.
Potem sem si povoskala kocine po nogah, prejle sem pa naredila francosko solato.
Njami njami, so se mi ze nekaj dni cedile sline po njej! Pa se tako fajn kislo sem naredila, ko mi je slabo, kislo ful pase!
Glede izcedka, ga imam kar nekaj tudi jaz, je znacilno za
tako da punce nic skrbet.
< Sporočilo je popravil Ayo -- 17.1.2009 18:44:57 >
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)