živjo, nosečke.
pridne ste bile pri pisanju.
Jaz sem pa ves vikend preležala, ker imam hud glavobol, noro se mi vrti, slabo mi je, pa ne morem bruhat, ker imam čisto prazen želodec. Nikakor se ne morem pripravit, da bi pojedla kaj več, včeraj sem do petih popoldan spravila vase samo tri žlice juhe. Včeraj zjutraj so mi še oči odpovedale, sem probala mal tv gledat, da bi pozabila na vse skupaj, pa sem videla podnapisov samo pol in vse mi je migetalo pred očmi. Za znoret! In danes zjutraj je imela moja mala vročino, jokala kot za stavo, jaz pa pred školjko čepela. Ob sedmih sem bila že seveda pridno v službi. Popoldan pa odpeljem malo k zdravniku, ker že tri dni noro kašlja in tudi tri noči nismo nič spali zaradi tega kašlja. Sem mislila, da bo kaj bolje, če ji dam zvečer toplo krpo na prsi, no, danes pa že vročina. Jaaaao!
Ja, tudi jaz imam izcedek, že kar nekaj časa, pa sem se zdaj dva dni mazala z Canestenom, ker se mi to vleče še od jemanja antibiotikov.
Ne morem verjet, da se v tej nosečnosti tako zelo slabo počutim, v prejšnji sem pa tako dobro vse prenašala. Mah saj bo kmalu minilo, samo s tem se tolažim, ne glede na to, da je vsak teden slabše.
Glede imen, se nisva še nič pogovarjala, spol hočem absolutno zvedet, sem preveč firbec. Ampak če bo spet pupa, hočem, da je Julia, ker mi je to najlepše ime, pa moj dragi prvič ni bil zato in sem se morala prilagoditi, zdaj bom pa vstrajala. Madona, če moram vse to prenašat, naj imam vsaj veto na ime.
. Če bo fant sva pa imela že prejšnjič izbrano ime Maj.
no, danes sem pa še jaz zatežila. Sorry! Sem se morala malo skašljat, ker mi je tako hudo.
lp
< Sporočilo je popravil tejči77 -- 19.1.2009 9:53:02 >
http://tejci.blogspot.com/