20.01.2009, 13:25
656
Objave: 935
Član od: 14.8.2006
Kraj: Celje
Status: prisoten
M1987, moj lubi je že pred mojo nosečnostjo bil v enem 6 mesecu.
Zdaj pa tako da ne govorim. Očitno bo on prej rodil. Mislim da se je zadnja dva meseca vsaj dvakrat toliko tredil kot sem jaz shujšala.
O ja ja, vem kako je to
20.01.2009, 13:32
656
Objave: 55
Član od: 23.11.2008
Status: odsoten
Ursa T, ne vem, kolk točno smo veliki, ampak skup s tisto vrečko je nameril 7,1 cm (sem pa v 11 t 5/7). pomoje je pozabil zmert otročka, ker mu je tok nagajal.
mislim pa, da sem bla tok čas not, da je videl nosno kost ... je to najbl pomemben. aja, glede nosečniških znakov: slabosti niti nimam velikih, razen zvečer malo, prsi večje pa zaprtje ... utrujenost. mogoče sem pa pozabila na tiste res slab trenutke
ampak bodi vesela, da nimaš težav, ker vsaka čast tistim, ki se počutjo res slabo ... jst bi pol skoz sam jamrala
karin, tud teb
za uspešen pregled! Aja, mi je pa G potrdil PDP 5. 8. in me vprašal, če se mi to zdi hitro al oddaljeno.sm rekla, da definitvno daleč!
bi kar preskočila vse to, da vidim otročka zdravega pa pri meni! tevži, ja kako je blo na NS??? firbčne smooooooooooo
M1987, jaz pa
govorim, da zdaj ko se jaz redim, pa on nekam hujša ... to ni fer!
ampak nekaj me pa res zanima: kako bo na NS, ko gre z mano ... kako bo to doživljal. ker zdaj pomoje še ne dojema čist, je vse oddaljeno za njega, ker ve toliko, kot mu jaz povem, pikice pa še ni videl. to bo še zabavno
Pa vse tiste, ki se zbolele oz. vaši otročki, upam, da bo kmal bolš!!
(odgovor članu karin1)
Ne ne, pri na ni hujšanja
To zvečer, ko se začnejo filmi, je polna postelja dobrot. O joj
Jaz tudi komaj čakam NS jutri. Gre moj
z menoj in se že zelo veseli. ema82
kako je to s spolom? A to se kar spremeni lahko? Torej nič nakupovanja še
Lepotičke, koliko so kaj veliki vaši sončki?
Ima katera PDP 4.8.2009? Lep pozdravček vsem

. Ko sem bila prvič pri Strahovi in sem ji omenila, da skoraj vso noč nisem spala, ker me je takoskrbelo kako bo, se je začudila in dejala, da sem vsemu pripisovala preveč pomena.
.
? Te sestre pri g so res kraljice, dobr da me ni naročila šele po porodu.