Ola!
Ja, vikenda je konec, meni se pa zdi kot da ga sploh ni bilo
Sem slabo spala obe noci, veliko sem pospravljala (stvari ki sem jih vsak vikend prelagala)...pa itak da mi je bilo skos slabo.
Danes smo bili pa tudi veliko zunaj, ker je bilo lepo vreme, smo izkoristili, in se na plavanje smo sli.
Jutri je napovedan sneg...ampak itak je ze ponedeljek in spet gremo v sluzbo
Nakupi za
- mi imamo prakticno ze vse doma.
Od oblekic bom verjetno kupila kaksen bodi, ker je Gabriel zimski, novi
pa pride zdaj poleti.
In se to bom sla kupit zadnji mesec, res malenkosti, to kar bomo res potrebovali.
Pri Gabrielu so bile tudi mene same oci in sem kar naprej letala po otroskih trgovinicah in nakupovala in nakupovala...nazadnje od tega 3/4 sploh nisem potrebovala. Ker to kar potrebujes in ti tudi odgovarja (udobnost, enostavnost) res prakticno vidis sele dejansko, ko imas ze
. No saj, to so meni tudi govorili, ampak se tudi jaznisem mogla upret. Pac moras to obcutit in dozivet na lastni kozi.
Ena je omenjala avto...ja jaz bom tudi svojega prodala, ker sem se zaljubila v novega fickota. Smo bili v soboto na ogledu, drag ko
ampak jaz ga hocem!
Gre notri lepo avtosedez in v prtljaznik tudi vozicek.
poopsie, ja tvoj trebuscek bi se lahko ze primerjal mojemu.
aja, pa na seznam lahk ta teden napises, da imam NS 30.1.
Pri nas se noben ne ve in res komaj cakam NS, ker ce bo slo tako naprej, ne bom mogla vec dolgo skrivat. Se res dobro da je zima, in da imamo na sebi 100 oblek.
Pa se moja najbolja prijateljica je tudi
, rok ima 13.8., in mi je ful nerodno ker se ne ve. In, ko ji bom povedala, mislim da vsaj 3 noci ne bo spala od veselja.
Lep vecer!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)