Ojla,
Sisy, hvala za kompliment! Ja, veliiiiko razliko bom imela med otroki - Živa je bila pravkar 14 let, Duna pa bo junija 13. Bo kar traba pol še enga bebija imet, da ne bo tale tak razvajenček, k bo mel kar tri mamice!
Vidim, da večinoma planirate kampiranje. Mi smo do sedaj šotorili, letos pa resno razmišljamo, da bi si navbavili prikolico. Samo so drage ko
! Fajn je, ker lahko greš kamorkoli tudi, ko ni tako zelo toplo. Mi smo bolj vandravci, pa se radi premikamo, verjetno je postavljanje in razstavljanje šotora z dojenčkom vsakih par dni res neugodno...
Arwen, upam, da bo kaj finega na zakuski, meni gre tut sam hrana po glavi - se mi kosilo kuha in tako diši, da se mi kar meša.
Simonalokar - nekje na prejšnji strani nam je Sisy prijazno razložila, kako se te slikce nalepijo - zato jih je pa že tolk gor! evo link: http://www.slikomat.com
Opatija, mogoče se pa drugo leto kaj srečamo na Korziki!
Jaz pa še nikoli nisem bila na bolniški med nosečnostji. Prvič in drugič sem še študirala, zato pa tudi porodniške nisem imela. Zdaj pa imam to srečo, da delam večinoma od doma in se takrat, ko se ne počutim najbolje, zmenim, da bom pač doma delala. Ma ja, tut na plači se pozna, pa če ni nujno.... Ena moja sodelavka je bila pa lani praktično celo nosečnost doma, je prišla tu in tam pogledat in razlagala, kako se super počuti. Pa še na oddelčni zabavi je s trebuhom plesala do 3 zjutraj. Eni si očitno še vedno vse zrihtajo!
Mene je pa tudi že tolikokrat ven vrglo, preden post oddam, pa me čist razjezi to! Zdaj si pa preden oddam za vsak slučaj vedno v word nakopiram, da lahko nazaj skopiram, če bi bilo treba. In evo - pravkar je prvič prav prišlo! In evo, razen da je drugi font vse deluje kot po maslu! Priporočam!
Popoldan greva pa z Živo v Okaidi za dojenčke gledat, si tako želi... Joj, še kak mesec pa bo morfologija za nami in bom končno tudi kaj nabavila! Komaj čakam
!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g