IZVIRNO SPOROČILO: Sisy
še tole pokomentiram pa neham debato o bolniških...
in komentiram samo zato ker je več kot očitno tale opazka letela name....
Uffa, prav mi bodi, kaj sem se vmešavala. Ampak, da zaključim. Če prav hočeš resnico. Nate je letel samo tisti del, da se mi zdi čudno, da je nekdo na bolniški in ima namen hodit na telovadbo. Samo to.
Ukvarjanje z otroci pa mislim bolj v smislu, da se nekateri (pa ne ti, govorim na splošno) ful veselijo bolniške, ker so lahko cele dneve z otroci. To pa meni ne gre skupaj. Če si slab, ti enostavno zmanjka energije. Vem pa, da je za otroke treba poskrbet tudi, ko si na minimumu, itak. Kaj pa čmo.
Glede kuhanja. Ne, draga, nimamo vsi "babi-servis". Bi rekla, da si večina sama kuha. Tudi meni v tej

grozno smrdi vse, kar je kuhano in tega ne morem jest. In ker malemu predvsem kuhamo razno zelenjavo, juhe, meso ipd. pač diham na usta (kar sovražim) tisti čas, ko mu kuham in ga hranim. Verjetno se nisem dobro izrazila, ampak ena je rekla, da uživa v gospodinjskih opravilih na bolniški. Če ima energijo...
Če imaš ful slabosti, ne se počutiti napadeno, jaz nisem govorila samo o bolniških med nosečnostmi, ampak TUDI o temu. Folk ful izkorišča in meni gre to na živce. Jaz kot bolniško med nosečnostjo razumem recimo tiste, ki imajo prekratek MV (ena kolegica je ležala skoraj 9 mesecev in NI imela možnosti delati ničesar). Ali pa večplodne nosečnosti, kjer običajno po par mesecih grejo vse na bolniško. Zastopim. Sej je veliko primerov, ko pač moraš iti na bolniško, ampak je tudi ful bleferjev. In potem jih vidiš na kavicah, v telovadnici, imajo čas za vse...
V glavnem, ne bit užaljena.
Kot vedno sem stegnila svoj predolg jezik, ampak nate je letel samo tisti del, ki sem že napisala. Res se ne bi nekaj kregarila po forumih...