Evo, jaz sem z dolgega sprehoda po sončku, pa kosilo sva tudi že pojedla.
Bumo, ti samo pij. vrjamem pa, da ne bi imela nič proti, če bi bilo celic pol manj. Važno je, da HS ne bo prevelika in boš lahko šla na ET.
gigi, no vidiš jaz pa štunfi, to sta pa dva pojma. Najdaljše kar dam nase so dokolenke, žabe pa zeloooo redko. Ampak jih bo treba, ker bom morala zdaj pa še veliko bolj pazit, da se kaj ne prehladim ali dobim kako vnetje. Bo treba v šoping. Včeraj sem šla kupovat večji modrc, ker so mi vsi premajhni. Sem sigurno probala vsaj 30 modelov. Od košarce E-G
. Sej sm kot kaka Samantha Fox. Moj se seveda prav veselo smeji temu in si sproti briše slino okoli ust
želvica, pa bi bilo res bolje, če bi šla na bolniško. Samo vem pa, da doma težje čakaš na dan D, v službi se vsaj zamotiš.
Shuka, un čaj od teekane za nosečke sem jaz ne dolgo nazaj videla v Merkatorju na Primskovem.
mandreja, lepo je slišati, da je z vama vse v redu.
Reby, bravo za 6 jajčk, v soboto pa veselo po otroke.
A potem nisi nič vzela proti bolečinam? Pa saj se zdrži, samo da je rezultat vsaj kaka celica. mene je v prvo bolj bolelo, ampak po moje bolj pri srčku, ker ni bilo nobene celice, v drugo pa sem bolečino pozabila v trenutku, ko j rekel 5 celic.
Netka, te imam v mislih, tako kot vse ostale. Smo s tabo.
sonček85, imaš pa res lep buši. Kar hitro raste.
Zvezdica, naj ti sarme uspejo. Jaz jih še vohat ne morem, jesti pa še manj.
Hope, lepe dni z Lovrom še naprej.
sonček33, nič ti ni treba brat za nazaj. me smo te tako in tako vesele, ko pa nam tako lepo svetiš pa še posebej. Je pa v vašem koncu v ponedeljek zapadlo kar veliko snega, a ne?