Lep pozdrav in to že n novi temi!
Mlinček si poskrbel za lep začetek teme, dišeča kavica. Mmmmm, zdaj mi še paše (brezkofeinska seveDa), ampak samo zjutraj.
mlinčka, saj me vemo, da je mlinček fajn, pa da maš za to zasluge tudi ti.
miška je že pridna in po dolgem času našla seznam.
jazzz, kako kaj nosečka in julijka?
Goldy, upam da bo čim več takih dni, ko ne bo hudih slabosti. Vrjamem pa, da te apetit zagrabi. Mene tudi, ampak ko pa dobim servirano (oz. si serviram
) me pa vse mine in komaj spravim v usto. Najbolj mi pašejo krekerji in slane palčke, pa seveda pizza (to bi pa jedla vsak dan).
zarja, a poten j včerajšnji večer uspel. Super. Zdaj se nauživaj, ker potem boš počivala in merkala na otročke.
blanč, kako kaj tvoji otroc? Pa kar ubogaj miško. Nič gospodinjskih del, zdaj lepo počivaj na desnem boku in se pusti razvajat. Si pa res lahko vesela, da tvoj drži s teboj in se tako s taščo ne obremenjujeta. Raje pustiš pri miru in imaš mir.
pinjolca, moj je bil zelooo priden, ko sa začela živeti skupaj, zdaj p zmeraj večkrat pozabi na kako opravilo.
Ampak jaz taktično je pustim zelo razmetano in ker ima on rad red, potem pospravi.
pika.po upam da je vse to prki tebi tako kot pri jazzz, mlinčki in meni, pa boš na koncu zagledala
.
Se* super rezultati, ker kakšen folikel se pa še skriva v ilegali. Jutri pa dobro opravi na UZ, ker stopka bo kmalu padla.
wp, upam in to zeloo da se teta Pehta ne moti in vama je uspelo po naravni poti. Kaj bi dala, ma vse bi dale, da bi bilo to res. Držim pesti.
Shadow, bravo z 6 celic, tudi to je v redu. V sredo pa lepo po otročke in potem pa jih samo crkljej.
želvica, kako kaj počutje, se že kaj izboljšuje? Upam,da se bo vse uredilo in to v pravo smer, da vse to pelje k
.
Bumo, upam da se vse uredi. Bomo držale pesti in mislile nate še naprej.
larči, hitra in brzinsa. Si pa zdaj, ko si nosečka vsa naspidirana.
kruce, danes te je mlinček prehitel s kavico, pa saj tako in tako vsaj ob vikendih malo pospiš, da ti ni treba že navsezgodaj vstat.
bbpikica, jaz sem bil tudi na dolgem sprehodu. danes s starši, ker ima moj cel dan tekme. Smo pa šli okoli Blejskega jezera, se naužili sončka, pojedli kosilo,... Zdaj pa ne vem, ali naj grem pospravljat, ali ne. Se mi ne ljubi.