Varnostna kopija v primeru izpada…
Jst sem si dons privoščila day off in moram rečt, da prav paše…
NOKI upam, da se čim prej pocajtaš!
REBY, BAMBI IN SE* bravo za super koke! Počivat, vodo pit, ker boste kmalu dobile v varstvo za 9 mesecev najlepše pikice.
SHADOW naj tudi tebe pikici osrečujeta še 9 mesecev!
ŽIŽIKA upam, da te klomifen ne bo preveč zdelal, sam slončkat bo pa vseen treba, če ne ni nobenga efekta...
KONINA res sta sončka tvoja korenjaka, uživajte v tej sreči
HOPE upam, da bodo krči čim prej mimo, da boste še bolj uživali
GRETHY ti samo uletiš, pustiš sled in pičiš dalje… in tko daleč se voziš v službo?! Ja bogica… men včasih teh 50 km preseda… ufff, ne bom več jamrala
SONČI bravo za Lovrota, Lenarta ali Voranca!
ZARJICA iiiiiii, spet mal šopingirala… ja bogica, sej je blo treba mal pocartat, če so te tko namučil v službi. Jst zase trenutno ne morem nč kupit, ker sem nekje vmes… nosečniške cunje še niso zame pa če sem iskrena sploh ne vem kam jih it gledat…. Sej je še cajt… se švercam s kkšnimi pajkicami pa elastičnimi hlačami, kavbojke so pa vse tko ozke v pasu, da ni šans, da jih zapnem…. Pismo, men se fuuul pozna tale buši, velik prej k prvič, ker prej postopkom sem s pomočjo fitnesa kr lepo oblikovala pas, še trebušne mišice so se vidle in folk, k ne ve, da sem bla v postopku in da sem noseča me kr mal čukast gleda, k ne vejo a bi vprašal a sem se tko zredila al sem noseča hahahah
PIKOVITKA in TASSI bravo za začetek novega postopka, ki upam, da se bo zaključil z največjo srečo
Kam je poniknila naša DAISY? DAIIIIIIIIIIIIIIISY, POGREŠANA SI!
ŽOGICA upam, da te kmalu čaka nov, uspešen postopek
LARA še počivaš na bolniški in paziš nase in svoji pikici?
ŠUKI kolk si ti pridna… sam tolk si se zredila, men je v prvi nosečnosti uspel nabrat celih 23 kg, pa sem samo normalno jedla, k pred nosečnostjo je bla moja prehrana… no, bl je ni blo… Jst še ne vem kako mi bo zdej ratal brzdat kile… že zdaj me ob malo daljši hoji tko boli sramna kost in vezi, mislm, kaj šele še bo…. K lačna pa ne morem bit pol sm čist preveč prstjena (hehehe, ena gorenjska )
NETKA… SRCE, NE OBUPAJ… S TABO SMO…
LUČKA kolk je lepo videt tisto pikico malo in tisti srček, ki tako hitro utripa , jst tud nisem mogla zadržat solz… si že na bolniški? Sorči… verjetno že sproti ušlo, če si že napisala…
TINA nč ga sračkat s prezgodnjim testom… mal še potrpi
BOZZA kako si?
GOLDY je ful lepo videt pikico ane…
CITRONČICA
žal mi je, da ni uspelo… s pozitivno energijo v nove boje
Evo, lubike, pršla sem do zadnje strani in res sem se potrudila a ne… Vsem neimenovanim se iskreno opravičujem, niste namerno izpuščene/i. Lep vikend vsem skupaj, pičim zdej h G po krvne izvide, jih moram imet v ponedeljek s sabo… Obljubim, da vas pridem še vsaj prebrat… k zdele mi je očitno uspel roman napisat….
In da ne pozabim…. Dobro opravite
Petek, 28.11.
Kajatina - UZ
Petek, 28.11.
kicsi - UZ
hedviga - pregled
Miška dobro se zmeni danes z dr.Djem