gigi, kako si ti? Jaz sem dobro. Meni pa ta mraz tako paše, ker me zbrihta in odžene morebitno slabost.
netka, upam da je bil sperhod s
sproščujoč.
Bumo, kako si? Upam, da do nedelje prideš k sebi in imaš pečico že pogreto, da bo otročkom toplo.
Blanč, še malo pa bo čas za test. Si že čez polovico.
Noki, vidim da viroza počasi odhaja in boš kmalu spet pri polni moči.
mojsonček, sem kar na bolniški. Ker je v službi toliko enih virusov, otroci pa imajo kako kilco preveč za dvigovat.
bambi, lepo da si dobro. Zajutri pa probaj kar se da pozitivno razmišljat, da bo vse v redu. Me tako močno stiskamo pesti, da mora uspeti.
sapi, naj zvijanje hitro mine in naj belina postane tvoja zvesta trepetalka še 9 mescov.
daisy, kje se skrivaš? Kajpridi naokoli in nas malo pohecaj.
Mlinčkotova, kako se držita. Še mlo pa bo prvi UZ.
lara, počutje v redu. ker energije imaš po moje kar veliko.
Goldy, danes se pa tudi jaz borim sama s sabo in s
. Ampak dokler ne bruham je še dobro.
jazzz, sem vesela, da je s pikico vse v redu. Zdaj pa le počivaj in naj gre vse še naprej pravo in lepo pot.
Želvica, kako si kaj? Vidim, da HS še malo boli. Kar lepo še naprej počivaj in veliko pij.
Se* drži se in še naprej lepo počivaj in pij veliko vode.
pikovitek, vidim, da si si zaslužila težko pričakovan dopust.
mismis, se pravi je bil izkupiček dober in si pri dr.D dobro opravila. Zdaj pa samo še v roke plunit in počakat na dan, ko greš po zamrznjenčke. Popoldne pa le izkoristita čas brez računalnika za....
lana, super za pikico, ki lepo raste in ji bije srček. Skrbi ap so vedno nove, ampak po moje, če gre potem vse po planu, jih jemlješ z večjo lahkoto, kot vse prej v postopku in pred njim.
mucica, mislim da si zelooo zgrešila forum in mogoče ne bi bilo narobe, če poiščeš pravega in nas pustiš pri miru. Me imamo čisto drugačne zgodbe in pot do sreče.