Hedi tole je bil pa res tak lep opis tvojega pregleda, da sem si vse čisto predstavljala. Lepo, da je vse tako kmot mora biti.
A za mišmiš pa praviš, ad ima takšen vpliv na Dr. D.
Uno z bajso sem pa jst čist prou razumela. Nisem niti pomislila, da bi ti s tistim velikim buhijem mene recimo z bajso klicala.
Žiži to sem že slišala, da tokso dobiš, če ne opereš dovolj dobro vrtnih pridelkov - zaradi zemlje. Ampak da tudi, če se z roko dotikaš zemlje. Evo, pa sem spet neki novga zvedla.
Žižek, dej ti meni povej kaj za vraga je to "7-keto dhea".
Žiži, vedno so še kakšne možnosti. Ena je Reško. Drgač pa smo v EU, sosednje države so blizu. Pa verjetno ni povsod enak režim. Pri nas so se dohtarji in zavarovalnica dogovorili, da je meja 43. rojstni dan in pika. Ampak v kateri sosednji državi zna biti pa drugače. Tko, da se prosim ne obremenjuj s tem, da je to tvoja zadnja možnost, ker ni.
Srce moje
Zarja vidim, da si ti v istem dreku s službo kot jaz.
Samo meni še vseeno uspe si vmes ukrast pol urce ali urco za šoping. Če se pa tako sprostim
.
Sem si kupila nov plašček iz umetnega usnja tak z muco podložen in tako topel.
Še dobro, ker mi je včeraj že prav prišel.
Drgač pa Zarja veš kaj pravijo za zamrznjenčke, da so te bolj trdoživi. Tako, da če so zamznitev preživeli, bojo toliko večji borci.
Pa ne mi preveč Kruceta hecat... meni zel paše, da imam vsak dan skuhano kavo.
Piškotov pa tako ali tako nobena ne sme jest ne tiste v čakanju na postopke, ne tiste v postopkih in tudi ne nosečke.
Mogoče edino navijači.
Nekdo je omenjal Mlinčkote pa Dejziko našo ldetečo super kravico. Kje ste družba? A ste kam na toplo v kak Egipt pobegnili ne da bi nam povedali?
Želvi ups. Nelulika so ti simpatično novo ime dale.
BBpikica kaj zdej si že ugotovila, ali hodiš po svetu huda ali je*bozovna?
Pija a ti se tudi ne vidiš ven iz službe?
Blanči bo pa kmalu podpis in avatar popravla . Sam, da plusek vidi ...Hočem nazaj mojo vijolično pošastko
Pod tole se tudi jaz podpišem.