IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
.pa ne kompliceri s posteljico, baby fon si daj zraven in problem rešen.Brina je v svoji sobi, midva v svoji, oboja vrata so zaprta, baby fon pa na ON in je....v bistvu še boljš spim ker ne slišem glih vsakega globokega vdiha
Točno moje misli. MM je v

in še sedaj kdaj imel za pripomniti zakaj rabim tega hudiča(baby fon s tistim alarmom za dihanje). Predvsem ker on vedno pozabi izklopiti alarm, preden dvigne malega iz postelje in potem seveda pride rešilec al gasilec skratka tuliiiiiiiii.

Ampak tistih 105 evrov je bila najboljša naložba v mojem življenju.

Priznam,da nisem niti 1x do sedaj šla gledat če otrok "diha ", če me razumete. Tudi zjutraj, če se zbudim pred njim- 1x na 1000 let, ampak se tudi zgodi

-recimo danes, ga nikoli ne grem gledat v sobo, če spi. Oz kakšno je "stanje". In če sem zato slaba mama, sem ... Moj mir je zlata vreden.
Joan katerega distributerja pa sta izbrala... A se res pozna? Priznam da niti ne vem katerega imamo trenutno... Očitno mi se 30 ojrov ne zdi še tu muč... Samo včasih je vredno kaj zamenjati... Ko sva se preselila sva vzela drugega ponudnika tv, internet, telefon (skupaj) in je konkretna razlika pri položnici. Storitev pa boljša in hitrejša (net).
Majček če ti nekdo reče, da te v službi pogrešajo in komaj čakajo da prideš je lepo (priznam, da ko me tako nagovorijo na cesti mi polepša dan). Ampak tole danes je blo pa, po tem ko sem rekla, da pridem po koncu porodniške: Ampak vi ne veste kakšna gneča je, ljudje čakajo po 2 uri... No, ja če sedaj uživate...

Skratka čisto pihanje na vest... Kot da bom zaradi tega dala prednost službi pred otrokom...