no pa dejmo pridelat to 200tko k je tko bedno vreme...pa čez 2 dni nas bodo aprilke izselile he he...
in ne bomo več dojenlki ampak otroci...in res je...naš otrok postaja vedno bolj otrok...smo včeraj šli gledat kače, pajke in škorpijone...idioti smo milili, da ne bo gužve...ja pa jade...se je ljudi kar trlo...navadno nimamo navade ob vikendi letat po centrih in trgovinah, ker smo raje zunaj...no ja...
smo pogledali zadevo...jih imam pa raje daleč od oči..kačone, kosmate pajke in škorpijone namreč...si ne predstavljam imeti tole doma...
potem smo šli na hitro kupit samo čokolešnik za Izine zajtrke (delamo ga z mlekom pa ni nobenih težav)...pa čaja je zmanjkalo...in je tam na plenicah bil en ogromen piščanec...meril je kak slab meter...pa sem ga dvignila in z njim pohecala izi...je bil madam tako všeč, da je tulila, ko sem ga odložila...prvič v življenju je pokazala za nekaj tak interes (razen za hrano, dudo...)...no kasneje se je zadovoljila z veliko manjšo različico piščanca...se je očka usmilil princese za veliko noč...he he...še ne ve, da iz malega vodi v veliko ko enkrat takole popustiš...no jaz se izsiljevat ne pustim pri nakupih in nema trte mrte...sem vedno tud z matevžem v miru nakupovala...ampak ok...bomo šolali malo smrkljo naslednjič...pa očka tud...
pristali smo pri tašči...jo boli hrbet pa sem ji nesla nekaj krem za masažo pa zmasirali smo jo fino...Iza je sšala v mansardi (ja je prav romantično škrebljanje po oknih...sem že malo pozabila)... potem pa domov...
tale ura je pa res kar nekaj ja...smo vsi zjodlani pri nas...še pes...je Iza včeraj ob 20ih vstala...itaq...ker smo jo dali v posteljo ob 18ih...preklemana ura...no pa je bilo 1 urico norenja...vriskanja in smejanja...se ji je nero spravil v naročje in je kar cvilila od užitka...pa dobila spet dar govora...joj je ni bilo za ustavit...pa se postavljala na noge in si ploskala vsa srečna in se tresla od užitka, da sama stoji...nama je bilo žal, ker nisva snemala...je bila neponovljiva...no ob 21ih je pa omagala...tale naša prinčipesa je res pravi cuker pridnosti...
Đavoli...so v porodni se vrteli na radiu...sedaj je pa to za naju Izina pesem in se vedno razneživa, ko jo slišiva....privrejo lepi spomini na plan...
K&M...pa sem še gledala pa ni bilo nič novega napisanega...he he...potem sem šla pa malo k možu...
Minicca...veš da se te spomnimo...navadno smo se vsak teden dobile...sedaj bo pa očitno malo suše na tem področju...ampak ni vrag, da se še kaj dogovorimo he he
Jo@n...joj sem se včeraj režala...k je Zrnec špilal polža Jakoba...he he...je bil na trenutke prav komičen...pa ne zarad sebe...ampak ker sem ga mal s tvojim Jakobom primerjala he he...recimo (če imaš jakoba ne moreš imeti rož, ker jih vse poje)...
miša...lepo da sta se oglasila...a je dopust že padel???
SinskaT...ma daj si malo odmora pri dojenju...saj je prav tako...je hana že dobro vedela kaj dela...tudi mamino telo si mora malo spočiti...jaz dojim, ker si Iza želi crkljati...pa ker je zadnja...in jo oliko bolj mrcvarim...če se pa otrok odloči, da tega ne potrebuje več...pa hvala bogu...pomeni, da ga na nič ne siliš...pa ničesar mu ne trgaš od ust...in tako je najlažje...zanj...zate ne...ampak saj smo jih dojile zaradi njih samih...
prioritete...mi je zanimivo kako se nam v življenju spreminjajo...kako je bila prej nosečnost glavna, pa pred tem kako izgledaš pa služba pa stanovanje...ko pa pride otrok...se pa vse vrti samo okrog njega...in vse ostalo ostane daleč zadaj...briga me kaj imam na riti, kako izgleam, kakšna je oprema v stanovanju...važno mi je le, da je ona srečna...ni to čudno...in po eni strani ne bi smelo biti tako...sem se malo zamislila včeraj, ko sem gledala Tomažinovo in je na Mariovo vprašanje: Kaj si sedaj?...Srečna mamica?...odgovorila: SREČNA ŽENSKA...
hmmm...sem malo pozabila na to...bo treba tudi sebe počasi malo zadovoljiti---Big mama vidiš...otroci jemljejo energijo...čeprav j o njihovi nasmehi in napredki vračajo...pa to ni dovolj...predvsem moramo gledati na to, da si me napolnimo baterije...in če smo srečne, bodo tudi otroci...verjamem pa ti, da je pri 5ih to kar velika naloga...upam, da bo sine imel lepo vreme...čeprav danes ravno ne kaže najbolje...
kaj kuhamo...Iza je zjutraj pomlatila čokolešnik...za malico bo banana...pa kaka žlica jogurta, če banana ne bo dovolj...za kosilo dobi krompirček s polpeti in zelenjavno prilogo iz brokolija in cvetače...za malico pa jabolko...večerja pa kašica...
pijemo...najraje še vedno mlačni čaj...morda kak sok (korenček je super, ampak sedaj je ves že tako brez soka, da ga ne morem več narediti)...vode samo kak požirek...vsega skupaj kakih 5 dcl...v dobrih dneh je to tudi 1 liter...
telovadba z malčki...ste kaj premišljevale o tem...sem namreč ravno gledala eno oddajo kako so otroci v današnjih časi veliko manj gibljivi...ne gredo več peš v vrtec...ne igrajo se več pred bloki in hišami kot smo se včasih...vse bolj so zaprti doma in pred Tv ali računalniki...baje je že sprehod v vrtcu s 3-4 letnikom cel podvig he he...no upam, da mi ne bomo imeli teh problemov...
pip
G
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur