IZVIRNO SPOROČILO: miny
Resnično srečna sem nama že rezervirala, jutri jih gresta dedi in babi iskat.
Katero št. bi ti imela? So 17-19 in 20-22. Jaz sem rezervirala oboje. Cena mal čez 5 ojrov.
ma po mojem 20-22...nimam pojma...bom Izi izmerila dolžino nogice...a misliš, da bi tvoja dva lahko potem videla???he he čakej grem v lov za metrom...pa za Izino nogo...ravno vandra po stanovanju po dobrem kosilu...je s5 pojedla vraga in pol...dolžina 12 cm...he he...je bil pa cel podvig tole sedaj, ker jo zelooooo žgečka...se je tako smejala...pa
HVALA Miny
in ima s5 novo igračo...šiviljski meter...joj kolk je to fino he he...
Jo@n...hvala za linke...bomo poskušali izbrati...pa ti potem pošljem slikico izbranega he he...ti pa kar pridno delati tisto, kar najmanj diši...
clervic...a tisto vijolično napihljivo...kjer visijo zvezdice?...smo tudi mi razmišljali o nakupu...pa bo poleti za v Strunjan na vrtu...
drugače pa dan...he he zaspan valda...iza je veliko spala...jaz tudi, če se nisem piflala biologije he he...kosilo je skuhal MM...
no sedaj se grem pa še malo zabavat...moram pospravit otroško sobo...je kot bomba he he...že nekaj dni ni časa, da bi malo reda naredila...pa eno perilo je za obesit...
se beremo zvečer...
pip
G.
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur