IZVIRNO SPOROČILO: katka28
In kako gre tvoji Izi je ze dobla uhancke?
ne...imava prvi pregled sedaj šele aprila...tako da do takrat pa tako kot je bilo...ta teden moram urediti papirje za podaljšanje porodniške..upam, da mi jo res podaljšajo...drugače pa Iza lepo govori...in se niti ne bojim, da ne sliši ker ponavlja za nami...kako velika oz. majhna je njena neslišnost pa upam, da bomo tudi ugotovili...mogoče v šoli ne bo mogla sedeti ravno v zadnji klopi he he...
drugače pa smo mi malo danes bili na Primorskem...obiskali prijatelje in mojega očeta...MM je malo šel pokukat v Strunjan...bilo je lepo in sončno...na Krasu pa vetrovno...
Iza sedaj tolče popoldansko kitico a jo imam na sumu, da bo kar potegnila v noč...
je včeraj šla malo čez 16sto spat...pa se je uspela šele ob 21ih zbudit...pojedla je kašio in spala danes do 5.20...
očitno prinaša notri spanec, ki ji je bil kraten zaradi prehlada..no ja bomo videli...
bela vrtnica...čestitke za nečakca...no pa bo s5 ena mala štručka v družini...pa upam, da bo kmalu doma in bo vse bp...
eva...smo te pogrešali ja...jah ignoranca na Pediatrični meni zelo greni zaupanje v zdravnike...ko se Iza dokončno pozdravi jih moram kontaktirati glede cepljenja...pa mi je kar težko...mam en tak čuden občutek...mah upam, da boso kaj pametnega naredili...
ju3...pa začnemo he he...
pip
G
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur