no, ni bil tiskarski škrat, je kar naš mali škrat "pomagal" tipkat, pa mu je uspelo objavit
no, eno rundo smo vmes že odspali. se je kar navadil, da mora okrog pol 10h prvo rundo odspat ... pa skoraj do 8h zjutraj spi ... mi je takle ritem kar všeč, tako da lahko tkole ostane
pa sploh še nisem dala lista pod posteljo ... zgleda, da to kar naokrog mal deluje, se po RR-ju širijo gud vajbrejšns
srečanje ... ne bom nič rekla ... bi ful rada se vam pridružila, pa ne vem, če bo šlo ... precej dela za faks pa šparamo z župco v avtu, ker nas skoz nekej po denarnici mlati
bomo še videli ... sicer bo pa Katka najbrž čist vesela, če našega demolišerja ne bo zraven
sej uniči ne veliko, razmeče pa vse, kar vidi, tud spleza kam, da lažje doseže
avto imamo mi en, tko da k sreči ne rabimo še enga avtosedeža. marelo bomo pa tudi nabavli zato, da bo v prtljažniku prostor še za kaj drugega kot voziček. bom spomladi nesla v komisijsko trgovino prodat voziček z lupinico (je skupaj), pa računam da bom en tolk dobila, da bom lahko kupila eno fajno marelo
je MM tud gledal tisto bubu v Limaču, pa se meni zdi preveč "voziček". mora bit zame marela res čist mini mini
stolček imamo pa doma trip trap, pri moji mami je pa ta rdeč antilop. no, k tadrugi babici se lih na kosilo ne vabimo, tko da tam stolčka v bistvu ne rabimo ... za kej pomalicat se pa že znajdemo
khm ... se tolk trudim, pa je še zmer ementaler na delu
pa še pol kej napišem ... da ne bom lih monologov imela
mogoč se pa zvečer tud maratonu pridružim
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28
Otroka: sta pojedla skutico+kaksi+frutek za kosilo pa dobita korenckov golaz+riz..upam, da jima bo teknil
A zaupaš recept za korenčkov golaž?? Sem imela namen naresti nekaj z rižem, pa si mi dala idejo.
si mi izpod prstov vzela
sem ravno mislila isto vprašat