IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Blackcoffee čestitke za sina!
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
za odločitev ,da sama poskrbiš in zaščitiš malega pikota...prav ti dam in me veseli,da se še kakšna takšna mamica poleg mene najde...jaz svojega otroka nisem dajala dolgo dolgo časa oz.ga še zdaj ne dajem naokol ker sem si ga želela jaz in moj partner...sicer tega sprva niso razumeli,vendar jim je kaj kmalu prišlo na misel da imava otroka res zaradi sebe in ne zarad drugih...še enkrat bravo blackcoffee...
Draga bjondi, je že res, da se odločiš za otroka zato, ker si ga s partnerjem želita. In blackcoffee dam povsem prav, da zaščiti svojega sinčka pred virozami, ki so sedaj v razmahu. A kasneje je otrok osebnost zase in do njega ni fer, da ga imata oči in mami samo zase. Zato, ker imajo tudi drugi radi tvojega otroka in on njih ter preživijo nekaj časa skupaj, nimaš ti otroka nič manj rada in tudi otrok tebe ne. Širša socialna mreža otroku res ne more škodit. Sicer pa ne vem koliko je tvoj otrok star, tako da upam, da ne zameriš za moje mnenje.
Jaz se pa čist strinjam s tem,da otroka,ki je tako majhen pač ne obiskujejo in ne gledajovsi. Kaj....ko je bila naša druga hčerkica majhna je vsakič,ko je kdo prišel na obisk in jo preveč od blizu ogovarjal in dihal vanjo čez par dni bolana.Potem ko smo bili bolani seveda nobenga ni blo, ko se je pozudravla pa spet joovo na novo, tako da ji je na koncu že tako odporonost padla,da smo morali večkrat zaporedoma v bolnišnico,ker je bila od vseh prehladov in viroz že tako šibka, da mi je pediatrinja svetovala....skoraj zabičala, da naj za par mesecev malo izoliramo obiskov, čeji hočemo dobro.
In potem je bil seveda kreg in jok in stok, predvsem s strani moževega sorodstva, ampak je moj vztrajal in tudi če je kdo prišel pred vrata ga ni spustil naprej.
Ker tko....nekateri so res ful neodgovorni.....npr. sem mela primer k je imela teta gnojno angino z zlo visoko vročino, pa je pač vzela 3 lekadole da je lahko pokonc stala in pršla gledat 1 mesec staro bebico.
Da drugih ne omenjam sploh.
Pa tudi za kasneje.....več daješ otroka okrog sorodnikom, več različne vzgoje ima, pa itak mu ti sorodniki potem vse pustijo,ti doma mu seveda ne in je takoj potem vse narobe ...zakaj pa pri babiki lahko,domapa ne smem ipd.
Tko da....jst mojih dveh tut ne dam nikamor, če gremogremo skupaj, da imam pod kontrolo, drugače pa ne.
Raje tamalo spustim za dve uri k sosedi kot pa samo k babici.