Ja moj ati je tak,težko gleda,da kaj propada,ker je v življenju vse prigaral sam s svojimi žulji,z mami sta naredila to hišo v kateri smo sedaj,tam kjer je moj brat pa je bila njegova mladostna hiša oziroma od mojega dedija,katero je moj oči obnovil na novo,od svakinje starši sta jim jo opremila na novo,skratka vse so jima naredili,sedaj po letih,ko bi bilo treba že kaj obnoviti ali še kaj narediti,pa čakata da bodo spet prišli starši in oni naredili.Moja svakinja pa nima časa skuhat,ker je ona v službi in bog ne daj,da bi mu kaj pripravla,pa saj zna sam tudi kuhat,samo zakaj pa bi,če mu mamica vse skuha.Je res,da je moj bratec bolj mamin sinček že skoz in mu daje potuho,saj meni tudi pomaga,samo jaz nočem izkoriščevati,on je pa drugačen,vsi pravijo kako sva si različna.Rajši večkrat vse požrem,se ne kregam rada,že zaradi staršev ne,samo s svakinjo imava pa že skoz bolj hladen odnos,kaj vse mi je že skuhala,lahko bi napisala knjigo,zato ne morem bit z njo prijaznejša,bratca pa vsake toliko mal nakurim,njemu je itak vse ravno.
Težave z bolečino v spodnjem delu trebuha imam pa jaz tudi skoz,sem opazila,da tud ko dvignem enkrat tamalega,me potem še bolj boli,pri meni je baje to od povešene maternice.lp