Hoj čvekice,no bruham nič več sem pa slaba,sicer je pa to že stalnica,vidim,da nekatere tudi matra križ pa tiščanje dol.....no nisem edina,me kar malo potolaži,ker sem mislila da so res samo leta kriva,ni kaj 4 se mi bliža.
Jaz bi šla tudi rada že malo po trgovinah,samo kaj ko tako težko hodim pa me potem kar mine,samo bo počasi treba,po dudke,stekleničke gazice...malenkosti pa vseeno bom morala sama ponj.
Pat,jaz grem tudi nerada v H&M,ker potem kupim še vse tisto kar ni treba,me kar povleče potem pa vedno preveč zapravim,sploh za punčke,moja bi vedno nove špangice,pa to majčko ,pa te hlačke....potem vidim to za tamalega,pa uno za tavelka dva....skratka račun pa .......že tisto,kar rabijo imajo včasih preveč,potem pa prerastejo,no še sreča,da jih imam več,vsaj malo ponosijo med sabo,drugače pa sama rada pretiravam v tem in moj možek je že zdavnaj obupal nad mano,pravi,da če gre z mano,da se počuti kot obešalnik,ker samo obešam naj,pa še to pa še to....
A je še kateri skoz vroče,mene tudi to matra,skoz mi je vroče,drugače sem bolj zmrzjen tip.
Lepo se imejte,grem še malo počivat.