Jutro moje aprilčice...se pridružujem vsem, ki imate bližnja srečanja s čajem, medom, pastilami za grlo itd. Mi je 'končno' uspelo zboleti
že včeraj zvečer sem se počutla kot ožeta cunja, ponoči pa se je stanje samo poslabšalo. Temperature nimam ampak nikoli se ne ve. Sedaj smo pa na bolniški....upam, da kar do konca marca, potem še malo dopusta in porodniška. Bom pa vsaj imela malce časa, da se posvetim malce sebi. Pa še mojega kodra sem že nekaj nalezla
V soboto sva s kodrom nabavljala po Grazu (Ikea) nabavljala za koderčka
Dobil je komodo, ki se bo 'spremenila' v previljalno mizo, posteljico, posteljnino, brisačko po kopanju, pa lučko za dojenje (tisto, ki jo je April predlagala) in kup škatlic za sortiranje. Sebi pa sva kupila posteljnino, prešite odeje, okrasna vzglavnika, košarice in nekaj posode za v kuhinjo. Manjkajo še postelja pa velika komoda za naju ter vzmetnice. Potem pa smo kompletni. Aja, pa se VSE malenkosti za koderčka.
Bila sem tudi v H&M (tisti poleg Ikeje) in si nabavila 2 moderčka za dojenje. Vzela sem tista s kostjo, ker mi tisti 'samo' z elastiko ne nudijo dovolj opore. Imeli so spodnje majče za dojenje, tistih zgornjih pa nisem našla. Sem pa še eno oko vrgla na cotke za
in kolekcija je popolnoma ista kot pri nas v SLO tako, da potem nisva vzela ničesar. v ToysRus pa je bilo itak vse ful drago razen en ležalniček od Chiccota je bil na znižanju ampak ga na koncu tudi nisva vzela.
Bejbike pa še nekaj, ko sem se peljala mimo Trojan sem močno mislila na......KROFE
in samo s težkim srcem sem se jim odpovedala.
Drugače sem pa prebrala, da ste nekatere imele nor vikend...sonček hvala za vse dobrote...janja lepa, lepa, lepa posteljica...Pat74 te podpiram, da moramo vse aprilčice zdržati do konca, nobenih zgodnjih porodov prosim!...nmag a naš G kaj teži glede bolniških, bi ga jutri na pregledu prosila, če grem lahko do konca februarja na 'off', ker sem si v 'svoj plan že vkalkulirala, da ne bi šla več v službo'
Šibam sedaj na čajčka, drugače bom pa dan kar lepo preležala v postelji.