IZVIRNO SPOROČILO: janja*
brigita23 zelo lepo,da si bolje.trebušček pa imaš tudi zelo lep.Mene pa danes vse tišči dol pa tok imam dela.Ja kakšen trojanski krofek bi pa prišel prav.
mal si vleži ne pretiravaj...ali pa če že kaj delaš si daj nosečniški pas-pomaga...jaz ko likam, brišem prah itd...ga vedno imam...sicer jaz nimam nekega občutka, da bi me tiščalo navzdol...edino, če ful delam ali če nič ne počivam imam to čudno bolečino v nožnici...upam, da bova z bebijem zdržala do konc marca oz moreva pa tudi bova!!!!

jaz pa sem si prej privoščila 2 krofa iz hoferja-so mi tudi ful dobri...

sicer pa sem sama krof
zdaj sem si glih urejala nohte na nogah-to je umetnos....če jih pogledaš misliš, da mi jih je 5 let star otrok urejal...

zadnjič pa sem si urejala noge to pa je tudi umetnos...že samo z brisačo po nogah se obrisat je umetnost...včasih pridem iz kopalnice zadihana kot, da bi jo res ful glancala ne pa da priden iz pod tuša...moj dragi se samo reži...najboljše pa je, ko grem domov (živimo v 2 nadstropju, brez dvigala) in pride za mano kaka stara, ampak res stara gospa pa jo spustim naprej in ko je ona že doma sem jaz še komaj v 1. nadstropju diham pa tako, da me vsi slišijo

ša malo pa bom v kondiciji ko bo treba našega bebija nosit gor dol
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!