IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Sem pa bila tudi pri tašči in je vprašala če sem že dobila voziček v trg. in sem rekla da ja.Pa je rekla da bo šla z bratom od mojga drug teden ga iskat pa sem rekla da grem zraven pa je rekla ne da gre sama-hallooooooooooooo,zdaj moram pa jst it sama gledat še prej k so ga dobil,da ga pregledam in potem ga gre una iskat-meni je to tko blesav-le kaj ima za bregom.
JOj kake muke imam jaz s to taščo
mogoče pa ga hoče ona kupit...moja ima tudi vedno neki za pripomnit...vse kar dobiva, kupiva...ni to to...sem že nekajkrat imela na jeziku, da ji povem, da naj da denar pa gremo po novo...sta sestra pa mož kupila ful lepe igrače-za na voziček, potem za vodo - ful dobro vplivajo na razvoj otroka itd....in je rekla, da je to brezveze, da dojenček ne rabi igrač...pol ji 100000000x poveva, da res ne veva kaj bova dobila pa ona ja ja saj prav tako...pol pa gre moj iz kuhinje pa gre za njim pa ga utruja, da bi zdaj že lahko povedala in bla bla...pol glede imen...rečeva, da sva izbrala, ampak,da ne bova povedala-ker itak ni jim všeč, če je dolgo, ne če je kratko, ne če se značne na ne ve katero črko

pa take pametne nasvete mi daje glede dojenja itd., da mi je kar slabo...in gre mi pošteno na k...

, ko kar rečem pa reče ja ona pa tega ni imela pa ona druga to ni naredila itd...pol pa sem ji rekla nisem jaz ne ona ta prva (po imenu) in ne ona druga ampak sem jaz ........najbolj pa starima zamerim, da sta bila na začetku tako zlobna in nama tolk grenila življenje glede tega, da nisva poročena in ne bo zakonski otrok...ej to pa me tolk prizadene...glede na sve težave bi bila lahko srečna, da bosta postala še enkrat babi in dedi ne pa take bedarije...joooooooojjjjjjjjjj....imam na jeziku, da ko se bo otrok narodil bom postavila vpr. "no, dedi in babi a manjka najinemu otroku kaj, ko ni zakonski otrok"..pa upam, da bo polno ljudi poleg...ker stara bo skup padla od sramu...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!