Zdravo čvreke!
Kaj že imamo II.del? sam čez vikend me ni bilo pa se že več ne znajdem na forumu
.
Junona: evo končno se oglašam. Mama mi je zatrdila, da kljub temu, da bi bila porodna soba polna so partnerji lahko zraven. Sicer je ena porodna soba večja in so vmes samo "španske zavese", kar pomeni, da se vse sliši...grozno, ampak zato vse porodnice, ki rodijo takoj ven odpeljejo oz. se več ne zadržujejo v porodni sobi, prav zaradi tega. Pa še eno porodno sobo imajo, ki pa je manjša in bolj izolirana. sam mislim, da si tega ne moreš izbirat kam te dajo te pač dajo.
V materinsko šolo bova šla z mojim tam nekje v mesecu februarju. sam še ne vem kam bi šla ali bo to Celje ali Laško. Brezveze se mi zdi prehitevati pa tako ali tako sem na bolniški, mi ni nikamor za iti.
Moj dragi je sedaj tudi bolan in se pazim ko hudič, da še jaz ne zbolim. Sicer nima vročine ga pa zelo boli grlo in je dobil antibiotike. Imam občutek, da me nekaj lovi sam se ne dam, nekaj čajčkov z limono in medom spijem na dan pa še Granobil jemljem, sam te Granobil so kot da bi bonbone lizala. A res me nosečke ne smemo Septolete lizat?????? Če se ne motim sem enkrat na straneh dr. Prušnjaka zasledila, da nosečke kljub temu lahko jemljemo Septolete?!
Jaz pa brcike našega
en dan občutim, potem dva dneva nič pa tako naprej. Ful mi je čudno. Pa sem že v 22 t pa še nič konkretnega...saj vem, da sem neučakana
. Komaj čakam naslednji pregled, da vidim pikeca in seveda, da bo vse OK.
Včeraj je moj zdravnik podal komisiji zahtevo za podaljšanje bolniške. Upam, da mi bodo ugodili, če se prav spomnim lahko odgovor pričakujem v roku enega tedna. Uf...me je kr strah, ker zabit 4 ure dnevno v vožnji in še 8 ur sedenja v službi, ni mačji kašelj, pa še nizko nosim našega pikeca.
Ok, čveke moje sedaj pa sem se res razpisala. Grem še nakj pojest, da pridelam še kakšno kilo
.
Vsem
čestitam za uspešne preglede! Veliko božajte svoje bušije.
Cao