Pozdravljene čvekice!
Ni šans, da bi vam sledila, sedaj sem porabila dobro uro, da sem prebrala vse za nazaj.
Včeraj sem imela morfologijo, je zagotovo
.
Baje je že zdaj taka dolgonoga suhica, pa G je rekla, naj ne kupujem premajhnih copatk, ker ima velika stopala. Očitno bo visoka po očiju, ker sem jaz bolj pri nizkih (162). Sedela je po turško, tak da bomo imeli očitno eno malo jogistko.
Vse smo izmerili in je vse ok. Težka 400 g in dolga 22 cm. Od začetka sem pridelala 5 kg (sem v 21t), v zadnjih 5 tednih 3 kg. Baje je kilaža ok, toda sedaj ne sme več tako pospešeno rasti. Moram reči, da je moj trebušček že kar pošteno velik, me prav zanima, kako bo čez 4 mesece.
Seks - Štorkljica upam, da ti bo kaj v tolažbo, midva sva imela do tega pregleda (od 23. avgusta
) popolno prepoved seksa. Včeraj je G rekla, da pa sedaj že lahko in sva bila včeraj zvečer oba kar malo nerodna, kot bi pozabila, kako vse gre.
Je pa kar fino, kot bi se na novo spoznavala.
Nizek pritisk - Jaz sem pri tistih z zares nizkim. Če imam spodnjega 60, je to že kar praznik. Toda to imamo v familiji, tako da sem že navajena. Imam pa težave, če dolgo stojim (na primer v vrsti v trgovini), mi včasih postane kar slabo, se mi vrti in se moram takoj vsest, če ne bi gotovo padla skupaj. Toda bomo tudi to prenesli, samo da naša deklica pridno raste.
Spanje - Razbijanje srca se je nekako umirilo, toda moram reči, da se kar matram s položaji. Se mi zdi pravi projekt to spravljanje spat in najti pravi položaj. Glede na to, da sem vedno zaspala v par minutah in nikoli nisem imela nobenih spalnih motenj, je to zdaj kar šok. Vse me tišči, moti. Na levem boku pa že nekaj časa ne morem spati, saj mi nekako ne paše, pa tudi na hrbtu mi nekako ni ok, se kar zbudim. Tako da večinoma spim na desnem boku. Pa seveda s podloženimi blazinami. Sem pobrala vse v bajti, pod glavo, pa pod trebušček ... moj se mi kar smeji, pravi le kaj še bo.
Brcike - Ela Nora vedno bolj veselo brca.
Tudi moj jo je že velikokrat pošteno začutil in je bil čisto raznežen. Če je res, da imajo novorojenčki potem isti ritem spanja kot zdaj (baje že spijo in sanjajo), bova ponoči spale, podnevi pa pokonci. Ali pa še vedno tako trdno spim, da je ponoči ne čutim, ko brca.
Moj je ravnokar prišel iz službe, tako da se hitim muckat.
Pa kakšen film bova pogledala. Ena je rekla, da je gledala Madagascar v angleščini in s slovenskimi podnapisi. Kje pa si ga dobila, ker ga baje na IsoHuntu še ni. Kakšen nasvet? Hvala.
Čao čao,
NenaLena