Pri nas je pa kilavo vreme,pa še utrujena sem.Včeraj nas je doletela nesereča,moj tati je padel iz strehe,3m visoke,tam kjer živi moj brat,je bla ena lukna in mu je puščalo not,pa je moj dragi bratec tako len,da ne zrihta nič sam,pri 35 letih in je lezel moj tati gor.Imel je sicer srečo v nesreči,da si je zlomil samo eno rebro,7 rebro, ima razširjena pluča,kar me najbolj skrbi je ,da sedaj obstaja nevarnost,da dobi plučnico.Sva bili z mami cel večer na urgenci,so bili zelo hitri in prijazni,samo sedaj revež nič ne more in grozno ga boli,se mi tako smili,da mi gre kar na jok,bratca bi pa najraje kar stolkla,čisto nič ne zna sam naredit in samo čaka,da bo prišel tati in zrihtal,svakinja je pa tok,da tud ne upraša kako je ati.Dobro,da sem doma,da pomagam mami,da ga bova skup rihtale,revež se samo premakne in kar umira od bolečine,saj ima tablete,samo je bolj tako.
Morala sem se vam spovedat,ker sem žalostna in jezna ko ris zraven.Potem mu pa moja mami še vsak dan kuha in hodi domov papat,da ni lačen revež in cel dan zabušava,ima bife,katerega mu je dal ati in zaposlene dve kelnarce,on se pa čoha,pol mu pa še kuha,lenoba je ,uf,kok sem jezna.
Sem se pošteno ustrašla včeraj in moja punčka tudi,ker je bila cel večer mirna,no danes pa že brca.
Sonček,pošlji še nam v Lj.malo sončka.lp