Še jaz se javim, preden grem vodoravno ...
Sem se danes opogumila in stopila na vago. Imam +8 kil
. Upam, da nisem preveč v vodstvu med aprilkami ... Pa tako trdne namene sem imela, da bom šla manj gor kot v prvo, pa že krepko prekašam kile v teh tednih, če primerjam materinski knjižici. Je pa res, da je bilo takrat poletje, pa še cel kup izpitov in diplomo sem imela nad glavo, nič čudnega, da je šlo počasneje.
Se še videt ne morem več v špeglu, že tako sem ful občutljiva glede svojega izgleda, da me tole prav mori. Pa še kar nekaj mesecev je za prebrodit, preden grem lahko na dieto ...
Sicer pa tudi mene že dajejo bolečine - tako kot v prvo se mi tudi tokrat pojavlja bolečina predvsem v dimljah, če dolgo sedim ali v sramni kosti, če sem dlje časa na nogah. Sem kar slabe volje, ker vem, kaj me še čaka - tole se bo samo stopnjevalo. Vem da pri prvi
niti hodit nisem mogla zadnje dva meseca, ponoči sem pa tulila od bolečin pri obračanju v postelji.
Nabavljala pa nisem še nič, večino imamo še od Anžeta, stvari so kot nove (voziček sploh, ker se je zelo malo vozil), edino lupinico bo treba kupit, ker je bila izposojena. Cunjic imam za dve ogrooooomni škatli, pa se kar ne morem premagat, da ne bi še kaj kupila. Nekaj punčkastih malenkosti sem že, kaj več pa ne upam, da ne bi slučajno do aprila še zrasel lulček ...
Zdaj bom samo še nevtralno kupovala kako stvarco.