IZVIRNO SPOROČILO: Pat74
Kar se tiče pa kg, pa vam rajši sploh ne povem, koliko se jih je nabralo v zadnjih 6 tednih
, ker zdaj vem, da bo treba rečt nasvidenje griottke in čokoladice in kokta...
bomo skup vozickal ... 2 uri hitre hoje, dojenje, 2 uri hitre hoje, dojenje

jaz sploh ne upam na tehtnico...
Babyvac - obvezno moras ornk s fiziolosko not naspricat. jaz uporabljam sterimar in nekje 2 ornk sprici pred uporabo BV. Ce je pa kriza, pa imam 20ml ali 1dcl flasko v katero dam fiziolosko in nasopam v nos.Sam se mi ful smili,ekr se pol ful davi,ampak to je edini nacin, da ji odmasi vse (pa ne mores verjet kaj vse pride ven iz nosa) + zdaj ko kaslja se ji skoz gor pa dol po grlu vali smrkelj in ga nikakor drugace ne spravim stran kot z dozami fizioloske cez nos

Ampak vseeno raje to kot vneta usesa ali bronhitisi.Mal me je strah, da nima spet bronhitisa - ju3 jo peljem na pregled.
soncek,jaz sem mal zaj*** svoj pregled - datum je
9.2. in ne 6.2.
Drugace res komaj cakam UZ jutri, ker me kar mal skrbita dve zadevi - ena je ta pritisk dol, da mi je prav neugodno, druga pa da imam ze ene 2-3 dni fuul izcedka (upam) in vseeno me mal nekje kljuva, da kaj ce bi bila plodovnica
Kosara -jaz sem prvic imela mehko in je mala ni prenasala. Sem pa takrat vidla, da je ful lazje imet kosaro,kljub temu, da gre tud moj ta drug vozicek v cisto polezen polozaj. Tko da tokrat jo bom ziher imela. Je pa v mclarna ziher pol mozno dat mehko kosaro, pac kupis od kaksne druge firme. Prednost mehke kosare je tudi, da otroka bp v kosari preneses v stanovanje ali na obisku in naprej panca
jaz se tud pofocka za kavo pred MS .. na MS ne bom sla, ampak oddam pa malo v varstvo na tistem koncu
Al pa ce je katera Ljubljancanka (in iz drugje) za kaksen dopoldanski cvek ?
Dr house
CSI