writing-img

RE: seks na službeni poti

clock-img

18.12.2008, 19:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Izkusnje, izkusnje .

Torej "ima nade i zame"?

Ej, srce, ne vem, ce je to nada user posted image . Ma da ti nehas pisat tako na dolgo in lusno, kaj bi jaz potem brala? In iz cesa potegnila kaksen jedrnat zakljucek :)?

clock-img

18.12.2008, 19:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ah, ves kaj, en seks na sluzbeni poti naredi neprimerljivo manjso skodo kot vsakodnevno jeb** v glavo doma.

Dost žalostno da moraš med tema dvema možnostima izbirat.

Ni mi treba, je zaenkrat drugacne izbire se vec kot prevec.
Lahko se pa tudi to enkrat zgodi, tega pa ne vem.

clock-img

19.12.2008, 09:14

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

Ah, ves kaj, en seks na sluzbeni poti naredi neprimerljivo manjso skodo kot vsakodnevno jeb** v glavo doma.

Dost žalostno da moraš med tema dvema možnostima izbirat.

Ni mi treba, je zaenkrat drugacne izbire se vec kot prevec.
Lahko se pa tudi to enkrat zgodi, tega pa ne vem.

Tako je. Nikoli ne veš kaj te lahko v življenju doleti. Zato ne moreš nikoli nekaj izključiti ali potrditi. Vse, ki smo že dale kaj skozi vemo, da je treba pustiti kakšna vrata odprta, ker nikoli ne veš, če boš iz tiste sobe kaj rabil. In zato nikoli več ne rečem, da v tem primeru bom pa naredila tako. Ker ne vem kaj bom, ko bom res v taki situaciji. Tudi meni je bilo včasih vse črno in belo. Sedaj je pa vse sivo...

clock-img

19.12.2008, 09:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Tako je. Nikoli ne veš kaj te lahko v življenju doleti. Zato ne moreš nikoli nekaj izključiti ali potrditi. Vse, ki smo že dale kaj skozi vemo, da je treba pustiti kakšna vrata odprta, ker nikoli ne veš, če boš iz tiste sobe kaj rabil. In zato nikoli več ne rečem, da v tem primeru bom pa naredila tako. Ker ne vem kaj bom, ko bom res v taki situaciji. Tudi meni je bilo včasih vse črno in belo. Sedaj je pa vse sivo...

Se prekleto fejst strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem