IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Cilka predvidevam, da je muca?
Jaz bi tudi mačko, pa je moj alergičen, tako da imamo dva kunca, Zigija in Uši. Še zdaleč se ne pustita tako božat kot mačka, amapak nekaj živega je pa vseeno fajn imeti pri bajti
Cilka je mačka, ja

. Imamo pa tut kunca (je Danilo

), se ne pusti božat kej preveč, razen malemu

Še prenaša ga lahko okol pa ga ne brcne, zastopi ga, kdor ga more

. Jaz nisem glih vesela, ko vidim to prenašanje, ker mi je kar slabo, če pomislim kaj se lahko zgodi, če se poba spotakne

. Imamo pa poj še morsko pujso Fani, je bolj prijazne sorte kot Danilo, mi je pa še bolj slabo, ko jo okoli nosi. Pa "zunanjega" mačka Maksa imamo tut. Se mi zdi, de rabim žvali okol sebe kt zrak

. Aja, pa Cilko tut proba prenašat okol, pa jo bolj vleče, ker unih 6 kil se mal težko vzdigne

.
Zinchy, super za lepo izkušnjo

. Pa mogoče bosta pa z
Lijo res skupi

.
Patty, a poj un stripping nč ni zalegu

A ti bodo kašno amnioskopijo delal? Ta baje tut rada sproži (pa tut ni prijetna)

Sicer naj pa mali junak kar uživa, dokler se le da (beri: dokler se mami skor ne zmeša od čakanja

, joj more bit to zoprno, pa čeprav je "le" en datum ta PDP).
Katalenca, na čimprejšnje sedenje

. Jaz sem si kr z unim obročem za plavanje pomagala. Pa ležala kadar se je le dalo

. Lepo, da se še javljaš, pa upam, da se lepo rihtata z Davidom

.
Pa hvala za čestitke za še enega poba

. Sem bla tko vesela, ko je bilo vse OK in tko (pa tut men se je na štartu sanjalo, de bo poba - sicer se mi je poj sanjalo tudi, da je G na UZ "ušlo" de je punčka

), da sta moja starša bla prepričana, de bosta vnukinjo dobila

. Me je že ta žlehtna prijela, de bi ju v zmoti pustila, ker mi je grdo tako "forsiranje", pa nisem mogla bit tih

. V 1.

pa jaz nikakor nisem hotela vedet, zdej sem pa rekla, de če je blo v 1. po moje, naj bo v 2. po

. V 3. pa spet ne bomo vprašali

- če bom seveda zdržala, zdej vidm, de sem v resnici hujši firbec kot sem mislila.
Iluzija, kje pa ti kej hodiš? Za
Nov2010 vsaj vemo, de uživa

. No, pa ostale tut mal manj besede šparat, no! Sej lohk s službenga mogoče (une, ki še delate), de naute doma tipk nucale

. Mal heca more bit.
E, še tale hec: moj

tut postaja noseč

: pridem okol dveh spat, je še +/- buden, se čez cajt na WC odpravi, poj še čez neki cajta pa še enkrat s postle leze - je revež lačen ratal

. Če bo tkole nadaljeval, bo men vse nočne opravke prevzel

.
Lepo noč vsem!
Lepo noč vsem! No