IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Uuuuu kravje mleko? Že? Nam so na vajah iz pediatrije pediatri iz klinike prepovedali kravje mleko pred 1 letom in to ene 10krat poudarili...
Ja, tudi meni se zdi malo hitro.
Po drugi strani pa, mi smo ga najbrž pili že pri enih 2 mesecih pa nam nič ne fali. Mami me še kr včasih prepričuje, da Sabina bi že lahko z mano jedla čokolešnik (jaz ga obožujem), ker jaz sem ga od 3 mesecev naprej.
Me prav zanima, kaj bo v ponedeljek P rekla nam.
Didlina in BS - glede tega je mene prepričal en prijatelj, ki me je spomnil, kako smo oziroma so včasih v trgovini gledali na rok trajanja na mleku in potem doma pazili, da se ni pokvarilo, sedaj pa imamo mleko s skoraj neomejenim rokom trajanja - to pa s sabo potegne tudi negativnosti, sigurno so v njem določene nenaravne snovi, ki niso najbolj ok.
Meni tudi mami pravi, naj ji dam kak puding, ampak ji ga ne bom. Ne vidim nobene potrebe za to, ko pa imamo naravne stvari, pa je zadovoljna z njimi. Sploh pa ne bi rada, da ima kake črne zobke in to, kot so imeli mnogi moji sošolci...
Pa v sorodstvu imamo punčko, ki je stara 5 let in ima visok holesterol - od samih kinderjajčk in piščančjih medaljončkov - jaz v naših časih nikoli nisem slišala, da bi kdo imel holesterol.