writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del

clock-img

11.12.2008, 22:13

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Kleo, vas na severu je itak vse zasul user posted image , a mi lahko poveš, zakaj si skenslala slike tvojih punc, ko si jih mela v profilu??? Packa! user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:14

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

oooooouuuuuuuuujjjeeeee

clock-img

11.12.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleo, vas na severu je itak vse zasul user posted image , a mi lahko poveš, zakaj si skenslala slike tvojih punc, ko si jih mela v profilu??? Packa! user posted image

Ker sem tajni agentuser posted image

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Saša, po moje zato, ker ima pikica sedaj že 4 zobke, pa je čist spremenjena user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Ninny, dej mi prosim povej, kakšna se ti zdi revija Iskrice, ko si rekla, da jih v vrtcu dobi Maša, če se ne motim...user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:16

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Saša, po moje zato, ker ima pikica sedaj že 4 zobke, pa je čist spremenjena user posted image

user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:16

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Samo naša pikica pa še sploh snega ni prav vidla - nekaj malo je bilo po avtu, sicer pa nič... Da bi bilo vsaj za praznike, bi te lučke čist drugače izpadle.

clock-img

11.12.2008, 22:18

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

slovenka - a veš, da se moj Luka tud po hrbtu plazi, ful rit v luft vzdiguje in je pol sam presenečen, se pa zmeraj iz centra na tleh uspe zritat na parket in pol kar cvili od veselja, ko pol pa hitreje gre, ker je bolj gladko user posted image  je pa danes tudi poskušal delat nekakšen most in sem se takoj nate in na tvojo Sofijo spomnila, ker ona to obvlada user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:19

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Grem spat - pa vam pripopam še dve slikici od danes:

user posted image

user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:21

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Grem spat - pa vam pripopam še dve slikici od danes:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  izrezana mamica je tale tvoja Sofija

clock-img

11.12.2008, 22:21

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

slovenka - a veš, da se moj Luka tud po hrbtu plazi, ful rit v luft vzdiguje in je pol sam presenečen, se pa zmeraj iz centra na tleh uspe zritat na parket in pol kar cvili od veselja, ko pol pa hitreje gre, ker je bolj gladko user posted image  je pa danes tudi poskušal delat nekakšen most in sem se takoj nate in na tvojo Sofijo spomnila, ker ona to obvlada user posted image

Iiiii, so se vsi tako čudili naši, da sem že mislila, da je kaj narobe z njo... Samo Saša, naša pa ne mara parketa, se dere, ko pride nanj, ker je trdo user posted image user posted image user posted image user posted image Pa drugače zadnje dni več ne nabira toliko kilometrine, ker je takoj na trebuščku, potem pa ne more naprej in cvili kot user posted image .

clock-img

11.12.2008, 22:23

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Saša, res se ti zdi? Ne vem, ali je to dobro ali slabo user posted image user posted image user posted image Uhe že ima take, pa lasje se mi vedno bolj zdi, da bodo kodrasti - jaz sem bila tam do srede faksa ful kodrasta, sedaj pa skoraj nič več. Tako se to spreminja.

clock-img

11.12.2008, 22:24

clock-img

Anonimen

Slovenka,kako zvedavo gledauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moja tudi puza nazaj,pa tko rito dviguje,sploh ko se zbudi in me zagledauser posted image .Pa predvcerajsnim je zacela delat trebusnjake.Sem stolcek cist v leze dala,da jo vzamem ven,se je tko zacela dvigovat...moz je bil ful navdusen,kao,ze zdaj dela trebusnjakeuser posted image

clock-img

11.12.2008, 22:26

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Iiiii, so se vsi tako čudili naši, da sem že mislila, da je kaj narobe z njo... Samo Saša, naša pa ne mara parketa, se dere, ko pride nanj, ker je trdo user posted image user posted image user posted image user posted image Pa drugače zadnje dni več ne nabira toliko kilometrine, ker je takoj na trebuščku, potem pa ne more naprej in cvili kot user posted image .

ja, trebuh je pa itak zakon, že kar nekaj časa, tudi v postelji, če še ni preveč zaspan, se takoj obrne in pol zruka cel kinderbet in populi dol obrobo in ko pridem v spalnico pogledat kaj počne, seveda cvili od veselja, da vidim kaj vse zna user posted image  mislim pa tudi, da se bo vsak čas začel s trebuha nazaj na hrbet obračat, ker se s trebuha na bok obrača in samo mal še manjka, da pristane na hrbtu...user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:28

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Saša, res se ti zdi? Ne vem, ali je to dobro ali slabo user posted image user posted image user posted image Uhe že ima take, pa lasje se mi vedno bolj zdi, da bodo kodrasti - jaz sem bila tam do srede faksa ful kodrasta, sedaj pa skoraj nič več. Tako se to spreminja.

pa zakaj bi blo slabo??? luštna bo kot mamica in sigurno pridna v šoli, kar pa je res super user posted image  no, atija pa ne poznam, zato lahko samo enostransko komentiram user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:30

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

slovenka, a ma tvoja pupa na sredini čela rdeče znamenje, malo se vidi, no naš Luka ima rdečkasto znamenje na sredini, pa so mi že v P rekli, da bo to sčasoma izginilo, pa ga še zmeraj ima...user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:30

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

joj, ati je šele luškan - povej ji Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:32

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

slovenka, a ma tvoja pupa na sredini čela rdeče znamenje, malo se vidi, no naš Luka ima rdečkasto znamenje na sredini, pa so mi že v P rekli, da bo to sčasoma izginilo, pa ga še zmeraj ima...user posted image user posted image

Saša, nima, verjetno se samo tako vidi. Se ji pa vse bolj kaže znamenje na nogici, zgoraj blizu boka.

clock-img

11.12.2008, 22:32

clock-img

polly80

pencil-img

948

sofija user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

clock-img

11.12.2008, 22:36

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Slovenka, ja jaz bi tud rada vidla atija! user posted image  Kleopatra, ti maš pa tud zmeraj srečo! user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:36

clock-img

Anonimen

joj, ati je šele luškan - povej ji Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem hotla,pa se bojim,da bos spet ljubosumnauser posted image

clock-img

11.12.2008, 22:38

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Saj sem hotla,pa se bojim,da bos spet ljubosumnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:38

clock-img

Anonimen

Slovenka, ja jaz bi tud rada vidla atija! user posted image  Kleopatra, ti maš pa tud zmeraj srečo! user posted image

Kaj pa nisi z nami proslavljala Tinin R.D.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:40

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Kaj pa nisi z nami proslavljala Tinin R.D.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti hudič, kaj naj zdaj?! user posted image  user posted image  Ajde, Kleo hitro nove slike gor!

clock-img

11.12.2008, 22:41

clock-img

Anonimen

Ja ti hudič, kaj naj zdaj?! user posted image  user posted image  Ajde, Kleo hitro nove slike gor!

A mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem