cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del

clock-img

18.12.2008, 14:35

clock-img

she29

pencil-img

281

hvala didlinaa a to lahko max 4 slike naštimaš? bom malo kasneje,ker zdaj gremo jest bučke in krompir,danes je res bučkomanijauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 14:39

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bučke rules.user posted image

clock-img

18.12.2008, 16:19

clock-img

she29

pencil-img

281

pa še tole sem pozabila ooouuujjjjeeeeaaauser posted image
moram si malo povečat št postovuser posted image user posted image user posted image
a pri 500 so 3user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

18.12.2008, 16:32

clock-img

Anonimen

daan..evo mene,da me boste imeli veselje bratuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ninny čestitke za obletnico,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bubane otročke..mi se spet zbujamo na 2 uri ponočiuser posted image ,vstanemo pa ob 4:30 in ne zaspimo nazajuser posted image ...pa še drisko ima danes maliuser posted image ...takle nam je luštn,ni kej...da o razmerah doma raje nebi...
AS-jeeeeeej za črpalko..sem te že imela v mislih..no sem prav vesela da ste jo končno dočakali in to še letosuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 16:34

clock-img

Anonimen

uuu kleooo me boš šibnila z user posted image user posted image ,,si hitra resuser posted image user posted image ..sej prav..pa čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 16:38

clock-img

Anonimen

A je zobek spet na vidiku taanikaa? Ker naša je imela zdaj 2 dni drisko, pa je zobek tik pod površjem.user posted image

clock-img

18.12.2008, 17:16

clock-img

Anonimen

nevem al je zobek al kaj..kakal je že 5x,blato redko,vodeno,siten je pa zdej tud 2 dni tolk da je jooooj...kr joče in skoz bi kr na rokah bil..vročine pa nima...je možno da bo že 5.zobek ven pokukal,pa jutr imamo še cepljenje in nevem zdej al ga bo sploh cepila al kaj...šibam...tuli

clock-img

18.12.2008, 17:38

clock-img

lonapo

pencil-img

907

tale saga o zobeh se sploh ne neha. naš je šele zdajle mal zaspal, siten cel dan, samo po rokah bi bil, ko ga dam v stolček je pa užaljen in tuli ko zmešan, ponoč se je zbudu ob 4ih in ni zaspal do šestih, vročine na srečo danes nimamo. Ko sta nejcu prva dva zobka zrasla, še vem ne kdaj je ostale dubuuser posted image . pr žigu pa sama sitnarija.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

18.12.2008, 17:59

clock-img

she29

pencil-img

281

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

nevem al je zobek al kaj..kakal je že 5x,blato redko,vodeno,siten je pa zdej tud 2 dni tolk da je jooooj...kr joče in skoz bi kr na rokah bil..vročine pa nima...je možno da bo že 5.zobek ven pokukal,pa jutr imamo še cepljenje in nevem zdej al ga bo sploh cepila al kaj...šibam...tuli

že 5.zobekuser posted image ,u kako hitro vam gre. mi nimamo še niti enegauser posted image pa smo starejši.

clock-img

18.12.2008, 19:26

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: she29

že 5.zobekuser posted image ,u kako hitro vam gre. mi nimamo še niti enegauser posted image pa smo starejši.

............mi smo tud še brezobiuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

18.12.2008, 19:43

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: she29

............mi smo tud še brezobiuser posted image user posted image user posted image

tudi naš ta mlajši je še v tem klubu, pa je najstarejši od vseh... user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 18.12.2008 19:46:56 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

18.12.2008, 19:58

clock-img

Anonimen

uuu kleooo me boš šibnila z user posted image user posted image ,,si hitra resuser posted image user posted image ..sej prav..pa čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj tacga imam v nacrtuuser posted image user posted image user posted image ...sem se prej cudila,kako jih je tebi toliko uspelo natipkat....no,niti ni tako tezkouser posted image

clock-img

18.12.2008, 20:02

clock-img

Anonimen

didlinaa in RMRM jutri grejo knjige na pošto! user posted image

clock-img

18.12.2008, 20:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

didlinaa in RMRM jutri grejo knjige na pošto! user posted image

kaksna lustna slikicauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 20:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

nekaj tacga imam v nacrtuuser posted image user posted image user posted image ...sem se prej cudila,kako jih je tebi toliko uspelo natipkat....no,niti ni tako tezkouser posted image

jaja sem ti bila idol a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
lunca lepa slikica...evo naša tečka spi,pa ne mi bit preveč fouš no k mamo že 4 zobeke pa menda bo kmal 5,kr ni nič lušten ko te ugrizneuser posted image user posted image user posted image ..al pa kar je še huje,kjo sebe ugrizne pol pa neutolažljivo joka in joka in joka in jokauser posted image user posted image ...se pa zato nič ne kotalimo,nič obračamo iz trebuha na hrbet in obratno,NIČuser posted image ..me že začenja malo skrbetiuser posted image

clock-img

18.12.2008, 20:25

clock-img

Anonimen

Taanikaa,saj moja je tudi 4zoba neakrobatka,tako da...nic skrbet,se vse bouser posted image

clock-img

18.12.2008, 20:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Taanikaa,saj moja je tudi 4zoba neakrobatka,tako da...nic skrbet,se vse bouser posted image

a meri se tudi nič ne obrača in ne kotali???..ti ti mali lenuhciuser posted image user posted image user posted image ..nevem mogoče je pa pretežakuser posted image ..jutri zvemo kolk težki smo k mamo cepljenje jst mislim da imamo nekje 9500g

clock-img

18.12.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

nič grem pod tuš in spat je zadnja dva dni hud tempo k se zbujamo na dve uri,pa vstajamo ob 4:30,pa sem kot zombi...lahko nočko in še kaj uletimuser posted image ..ninny poročaj kak suprise je biluser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

To je pa res ze velikouser posted image ,samo hrbet pa trpi,ane?Se mi pa zdi,da jaz zdaj Meri veliko lazje nosim,ker se me ze sama oprime,je bilo prve mesece tezje.
Ja moja je bolj nerada na tleh v leze,mi je P rekel,da mora veliko kravice past,samo kaj,ko je koj jok(kot pri vas),pa je ne pustim prav dolgo,ker ona prav trpi.user posted image

clock-img

18.12.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Kaj pa je s Samso in tamalo,se ni se nic oglasila.Upam,da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

18.12.2008, 21:13

clock-img

Anonimen

Mi še zdej ne spimo.user posted image user posted image user posted image user posted image Kar nekej tuli.user posted image Se nosimo izmenično okol.

clock-img

18.12.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

No, zdej spimo, končno. ampak v veliki postli.user posted image

clock-img

18.12.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

Oj Didlinaauser posted image .Samo,da je zaspala.Pa kaj,a je jokala?
Gledam Popstar,dons so finale,pa so ravn reklameuser posted image .Si vidla,da je tema zaklenjenauser posted image ,pa ravn super bi bilo za vecerno branjeuser posted image ,ceprav na koncu je bil pa ze fajtuser posted image .In kje se tebi zdi zaigrano???

clock-img

18.12.2008, 22:06

clock-img

lonapo

pencil-img

907

pr nas je tud spanje v p....., cel dan ni nič spal (3 x po 10 min), tečen k nevem kva, ob pol osmih je zaspal, pa se je do desetih 2 x zbudu, nejc pa še vedno žnara pa teži (pokonc od 8ih zjutraj), bi gledal nodija, pa hulka, pa ne bi šel spat, pa mami dej mi to pa uno pa tretje. za pop...., dec je šel na novoletno fešto-pitaj boga kdaj bo doma.počas mam vsega dost, če bi bil vsaj vreme mal lepši da bi kam šli.dobr da gremo za čez vikend v hribe na mamino 50-letnico, da se bo vsaj kej dogajal. Sem pač tak človk, da mi ljudje ful manjkajo.
Aja, pa pivo sem si tud odprla-mi prov paše.Pa nazdravje!

clock-img

18.12.2008, 22:13

clock-img

lonapo

pencil-img

907

SAMOGOVORIuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem