IZVIRNO SPOROČILO: taly82
Kaj je z našim piknikom - srečanjem zdaj se bodo počasi začeli lepši dnevi in bi se lahko enkrat zmenile.. magar aprila ali pa če počakamo na sredino maja..?? kaj mislite??.. čez praznike tako ne bomo imele čase..
Bomo videle kakšno bo vreme. Ker če bo takale žalost kot zdaj bo

Ampak upajmo na boljše vreme. Samo da se malo stabilizira, pa se bomo zmenile.
Pomar*anča*: svečke delajo v Lj. na Resljevi. Mislim, da se reče Zvon. Najino za poroko so dali tja nardit.
Aja pa lepa barva. Je bila danes na kavi bolj naglica, pa sem ti pozabila rečt. Nace mi je potem med šopingom zaspal:)
nataša78: Jest tud grem kdaj spat ob 8,00 ali 9,00. Drugače pa kar redno do desetih sigurno. Drugač enostavno ne sfolgam.
carly: Tamalega al tavelkega frutka? Men je danes pojedel 120ml jabolčne čezane, pa še ene 3/4 ene joške mleka. Pa bomo vidl kolk bo držalo. Dopoldne je ene 3,5 ure.
Andromeda: si čisto drugačne volje potem čez dan, če je dobra noč. Super za dobro spanje. Mi imamo tudi sedaj par dni boljse.
črta na trebuhu: jo imam še. Pod in nad popkom, ampak je malo že zbledela. Sem ginekologinjo vpraša na pregledu. Pa je rekla jah še nekaj časa ne boste mogl skrit, da ste rodili. Prav da v enem letu zgine
letalo: kompota iz sliv in jabolk nisem nič sladkala. Pa več sliv sem dala kot jabolk. Probaj mu narest tako mini svečko iz margarine, daj jo malo v zmrzovalnik in v ritko. Mogoče bo pomagalo.
obračanje: pri nas se že nekaj časa iz treba na hrbet. Obratno se pa še ni. Drugače se pa na hrbtu obrne za 360 C. Pa tko da premika, da leze z nogam naprej.
Danes je pa res glupo vreme

No zdaj je vsaj nehalo deževat. Jaz pa kofetkam, Nace spi, mozek pa nekaj dela okoli hiše. Grem pa zj mal za faks delat, pol bi mogla pa likat....sam se mi ne da....mi že mal stvari počas zanjkuje za oblect, ker je res veeeelik kup za zlikat....
Lep dan