pošli mi ZS da vas najdem
IZVIRNO SPOROČILO: watershine
IZVIRNO SPOROČILO: orka
nas je pa veliko na fb in si že tam dosti povemo,watershine saj se nam lahko pridružiš...
pošli mi ZS da vas najdem
no ne morem kaj veliko tipkat ker mi Anže po naročju skače, pa še ena punčka se mirka pri nas in sveti tu pri nama... groznoooo...
no se pol kaj oglasim
LP
jaz sem tudi gor.... ti bom na zs posla ime+priimek, da me najdeš
z ritko je ok, mi je patronažna prinesla eno kremco, še dobro da sva se včeraj srečale. verjetno je bilo od melone, tako da je neki časa ne bo več dobil. ko sem ga namazal z kremco je pa takoj zginlo. ne znam vam povedat kak kremca je bila, saj gor piše le lekarna mengeš.
ema
za prvo pomoč sem že kupila bepanten, calpol, kremo za sončenje. ostalo bom dokupila. aja, pa linex je obvezen, še dobro da ga imamo doma celo omaro
sobico bava tudi midva počasi uredila... menda po dopustom.
a sem se pohvalila, oz povedala, da je dragi dobil službo? je že skor podpisal pogodbo za sandoz v italiji potem je pa dobil v ljubljani na vodovod-kanalizaciji... jupiiii
morem it kuhat- pogret filene paprike
aja, še to.... tok sem jezna nase ampak ni več šlo, spet sem začela kadit... če je gal zravem sem pridna, tako ko zaspi pa kar letim na podsteho.....pa tok mi je dobro šlo, samo zdejle me je pa par stvari čisto sesulo in sem rabla neki za pocrklat.....