andromeda hvala za kavo!
no anže je v vozičku zaspal (sva bila samo pred hišo ker se mi ni ljubilo v tej vročini na sonce), tko da sem ga samo v posteljico prenesla...
spali smo ... no ja glede na prejšnje dni ko je bil bolj bolan (samo malo kašlja in iz noska mu še teče) kar dobro... zbudil se je okoli 1h (ponavadi se okoli 3h) in me zamotil za kakih 45min, pol je zaspal ob meni, jaz pa sem tudi mrknila in ga v njegovo posteljico prestavila šele kake 3 ure kasneje... tititi mami!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
sva imela z mozekom dovolj vstajanja n-krat na noc in sva kupila knjigo Spi, dete spi. V slabem tednu je spal spet celo noc v kosu.
tudi sama sem prebrala to knjigo... samo mi ni čisto jasno nekaj... naš mali ko ga damo v postlo joka in ustane, in kar stoji... ko pridem k njemu ali naj ga prestavim v ležeči položaj ali naj ga kar pustim? to dela tudi po noči!!!
IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Mi imamo tudi fazo mami mami. Če me ni v vidnem polju je hudič .
Drugače pa zna lepo ploskati z rokami (ko ji rečeš bravo bravo), pa z rokico pomaha za papa (čau, čau) in tudi papa ji je uspelo reči ob odhodu .
pri nas je isto (in faza mami in njegovo znanje, samo da naš zna še ustrašit (BU), zadnje čase pa nekaj ustvarja z žvižganjem... se mu tok nasmejimo!
kar se pa ostalih stvari tiče...
dojenje: zaključeno!
spanje: zaspi okol 20 pa se prvič zbudi okol 3 ali 5 in po najhujšem scenariju je buden 1,5h, potem nazaj zaspi... in spi do 6 ali 7h.
dopoldne ga zmanka nekje med 10 in 12h spi pa po kako uro in pol... popoldanski spanec pa je kake 4 ure kasneje (4h od prejšnjega bujenja) takrat pa ponavadi spi po eno uro!
hrana: imamo vzpone in padce... učasih so hipp kašice zakon, učasih je dobro tudi tisto kar mami pripravi... edino z sadjem pa ni problem... je že lepo jedel kose pa je zdaj preglajen pa sem mu miksala da je lažje goltal... no ko se pozdravi gremo nazaj na koščke-upam da ne bo problemov! tudi jaz moram paziti na hrano ker naj bi imel alergijo na KM in jajca... ampak pije AM brez problema... no jajčka se pa še izogibamo... samo bomo tudi to poskusili kmalu... ko sem ga pa še dojila je pikast ratal po nuteli in kaki navadni čokoladi (milka) medtem ko po lindovi čokoladi ni bilo nič! ... čudno ...
vrtec: nene... bo stara mama ga merkala!
dopust: komaj čakamo v nedeljo šibamo!
KATJA tut jst sem začela brat po dolgem času.. prebrala sem knjigo moje skrivnosti! super knjiga!
no toliko... preveč dolge romane pišem...
LP