misek pisek spi, jaz pa za masino neke sezname urejam... je treba izkoristiti vsako minuto, da ne ostane vse za zvecer.
Danes se je zgodilo nekaj, kar sem do sedaj videla samo v kaksnih video smesnicah. Nejc je med kosilom zaspal v stolcku
. Kar naenkrat je zaprl oci in ga je zmanjkalo, pa prej sploh ni kazal nekih hudih znakov utrujenosti. No, sem ga poklicala, da se je zbudil, potem je pa do konca pojedel kosilo in sel spat v posteljico.
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
mene pa neki zanima... kdaj se reče da je otrok shodil? ker gal že kak mesec naredi 2, maximalno 3 korake potem pa na rit. pa še to mora bit dobra volja. to se verjetno še ne šteje da je shodil a ne? ga moram tudi skos imeti na očeh da ne pleza na klop, stol...
to se ni shodil, je pa na dobri poti... ko ti bo prehodil pol sobe ali celo, bos pa lahko rekla, da je shodil

... a ja, pa ko koraki ne bodo samo od dobre volje odvisni

. Nas tavelik je prvic prehodil cca. 3 metre, ko je bil star eno leto in en dan. No, potem pa ga ni bilo vec za prepricat, da bi sel sam. In zares je shodil pri 13 mesecih in desetih dnevih.
uh, danes je pa spet tako vroce... se dobro, da nisem vse polotne garderobe pospravila
grem naprej delat...
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.9.2009 13:38:53 >