Helou!
Jst sem danes malo bolj tko...tko....
lyra - hvala bogu, da je bilo vse dobro!
Včeraj smo dobili izvide s snemanja CMCRF - skratka zdravnica ti reče, da je vse ok, ko si pač tam, da te ja ne bi strašila, ko pa dobiš izvid domov in začneš malo iskati podatke na netu, te kr malo zaskrbi. Najbolje bi bilo nič brati, a kaj ko nas vse zanima. Tako je moj včeraj prišel iz službe ob 1h zjutraj, je pismo že po stopnicah odprl in ko je prišel, se takoj vsedel za računalnik in začel iskati. In najdel zelo zanimiv članek, ki menim, da ga mora prebrati vsaka mamica, pa drage moje, res vas nočem strašit, ampak se mi zdi, da bi bilo prav, da veste kaj več o tem.
Nam vsem se super zdi kako naši mali korenjaki pridno spijo ponoči, tudi 6 ur skupaj neprekinjeno....zelo velika napaka. Tudi meni se fajn zdi za našga Tiana pa tud ko ti rečejo v porodnišnici, naj kar spijo, nič ne smete budit, se ob temu članku malo zamisliš. Glede na to, da je imel Tian dihalne težave, bomo od sedaj naprej še bolj pozorni. Pa še apnea blazinica nam je 2x piskala včeraj. Prvič sem jo slišala, drugič pa ne, ker sem jst tko globoko spala. Se prav nase jezim. Še dobro, da je bil moj pokonc.
Pa mamice, ki dojite...TRUDITE SE po najboljših močeh, da obdržite mleko in dojite še naprej. Zlata vredno je dojenje!!!
No zdej sem že malo zatežila, zato vam prilagam link in si same preberite članek:
http://med.over.net/forum5/read.php?11,166811,166819,quote=1
igralna podloga - jo dobimo za darilo! Moja kolegica iz CE pride na obisk in mi je že povedala kaj dobi :) sem se samo nasmejala, kot da bi vedela, česa v bistvu še nimamo.
Zdej pa se moj alarm že javlja....čau bau