Oj!
Spet smo se zbudili v zasnezeno jutro
Vceraj sem imela pregled pri G. Vse je OK, CR ni pustil nobenih posledic, vse je lepo zaceljeno
. Imamo zeleno luc za
in vse ostale fizicne aktivnosti. Glede zascite sva rekle eno na temo Mirene. In ce se odlocim zanjo, mi jo bo vstavila najkasneje v 6ih mesecih.
no, malo problemov imamo s ta velikim 5 letnikom, ki se počuti malo odrinjenega in zato na veliko nagaja, da dobi pozornost, tako da se moram res včasih posvetit posebej prav njemu
natasa, z nasim ta velikim 2,5 letnikm je popolnoma enaka zgodba
nosenje pokonci - cim manj, tem bolje. Ne le, da se zvijajo nazaj, tudi pukelcek lahko pridelajo, ker hrbtenica in misice se niso dovolj mocne, das bi drzale tezko glavico. Mi smo grbico "pridelali" pri tavelikem, ker je bil edino v tem polozaju mir. Ampak smo ga uspesno porihtali z vajami in obiski NFTH.
Drugace pa sem danes malo zalostna. Je prisla patronazna stehtati Nejca. V dveh tednih se je poredil samo 170 g, se pravi premalo

. Zaenkrat vse kaze na to, da se ponavlja zgodba s ta velikim fanticem. Prvi mesec se je zredil na ful, potem se je pa vse ustavilo. Sem sla gledat njegove mere in je imel malo vec kot 6 kg sele pri sedmih mesecih. Ah ja, bo ze. Sva pa s patronazno zmenjeni, da ga pride 1x na teden stehtati, da bomo na tekocem.
Punce, ki imate "tezave" s tascami, se mi pa kar smilite. Moja je tudi fajn in sva zmenjene, da naj jo jaz poklicem, ce rabim pomoc. Da bi pa kar tako priletela in ne vem kaj pricakovala od mene, pa nikoli.
Ja nic, Nejca spet napenja... ga grem okrog nosit... joj kar ni in ni mir s tem napenjanjem... podnevi, ponoci, neprestano

... sem ze rahlo prekurjena od tega... ampak bom ze prezivela, saj smo ze na polovici kriticnega obdobja