Roemer ali maxi cosi sta dobra. Boš mogla malo po testih pogledat kako je kaj, pa ne pozabi pogledat obliko sedeža, da bo Taja lepo sedela noter in da ne bo utesnjena ali pa kaj drugega.
Shrani.si pa meni lepo dela. Vsaj včeraj je, danes ga še nisem rabila.
Evo spet hvala iz srca, za nasvete...
Meni je zadnjič nalagal ful dolgo....pa ne vem zakaj
a iz tega albuma na RR tud lahko slikice direkt v poste lepim?
Moram probat........
Mi je dolgčas...energije za delo nimam,(beri: bolana) čeprav ga ful mam...

lubija ni..pika pa aja.......še dobro da mam RR
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Moram se še malo izkašljat. Sem kar jezna na tale naš vrtec. Lani sem se jezila na starše, ki jemljejo stvari drugim otrokom. V lanskem letu so nam izginile jopica (drugi dan vrtca), majica in kapa. Letos pa sem jezna na vzgojiteljice, ker nismo dobili enega izvoda Cicidoja, ki ima zraven DVD in dobila sem polulano posteljnino od ene punčke. Mislim, da je od enega kolega, ki ga pa včeraj nismo uspeli priklicat. Bila je obešena na kljukico od Jake in sem komaj doma opazila, da sploh ni naša posteljnina, da ne omenjam polulanih oblačil. Sicer sem že vse oprala in zdaj tudi sušim. Bom toliko še dobra, da bom polikala in nesla nazaj, ker starši niso nič krivi za to, jaz pa tudi nisem tako grozna, da bi moral otrok spat na smrdljivi posteljnini. Sem prvo hotela umazane stvari vreči v vrečko in jih nesti umazane nazaj v ponedeljek, samo ko sem videla, da so polulane, sem jih kar vrgla v stroj k našim stvarem.
upam, da se tole ne bo zgodilo več.
Najbrž je tole zoprno tudi za druge starše Pridna si, ker si oprala in zlikala, saj starši in otroci niso nič krivi, bodo pa veseli tvoje pozornosti
podpišem...
Vrtci pa brez kometarja...naj sem me pazijo, ko bom tajo noter dala....grrr me ful jezi....tako
Mam dva vrtca tu v neposredni bližini, pa grem velikokrat mimo...nekateri otroci me poznajo in potem klepetamo ob ograji.in takrat so te tetke ful nekaj delodišeče...pol pa čujem o istih od mamic drugačne zgodbe
No ,vsaj vem da niso vse take...