IZVIRNO SPOROČILO: majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345
ah to ne gre tok hitr....
flat sva rezervirala...neki are dala....sam naslednji teden bomo vidli kako bo z kreditom...pa bo kar za čakat je reku referent...od 2 do največ 4 tedne...
ampak nekaj se odvija to je pomembno...
aja pa čestitke za stanovanje!!!
zdej vama bo šele lepo.. a to sta v lj vzela stanovanje?! ja vem kako so tam draga... midva sva iskala na relaciji kp - ng, na koncu pa pristala bolj v notranjosti primorske kjer so bile sprejemljive cene...
zdaj sva pa dobila ponudbo 1000 kvadratov zazidljive zemlje z elektriko in vodo za 30 tisoč evrov. pa nas tako martra ampak kje jih vzet?!?! te kredite je vse težje dobit....
prke celju...že savinjska dolina to....ah kje v Lj, ni šans....je tako drago.pa ne dam denarja v zid.raje bi šla na počitnice...sej me razumeš....zato pa bova še vzela ( upajoč ) un avto, k je diesel, da naju bo prišlo ceneje se vozit...mal več časa bo šlo, ker je pač služba in faks v lj, no jaz še faks v kopru ( do naslednjega leta )...eh, ma sej se mi je luštno dol pelat na morje vsaki vikend...pa tist zrak...glih 2 tedna nazaj je bila sošolka z svojim naraščajem na faksu, z partnerjem...ja kok je bil mali luštkan...jest sem kr "umrla"....tok luštkan dojenček, že dolgo nisem videla takega....in ga je oči sprehajal po svežem zraku, ko je bila mamica na predavanjih..in vse se jima odvija čist cool...najbrž je več logistike kot sicer, ampak vse se da če se hoče. mali je star okoli 3 mesece in ga seveda še doji.
ko ga je prijela k sebi, se ga je tko razveselila ( ja moja ljubezen ) in mali je odpru ustka kot da bi dal lubčka ji na obraz. jest sem sam uno : iiiiiiii.....pol pa takoj mojega klicat...in pol kasneje sem že bila v solzah ( kdaj bom jaz seveda takle bila ).
ful dobra ponudba za parcelo, jaz bi jo takoj vzela....sva gledala v savinsjki dolini, so nama ponjali za 700 kvadratov, za 42000 eur...pol pa na 38000 eur, zadnja cena na 34500 eur.
midva bi tudi skoraj raje imela manjšo hiško in parcelo, da je pes vzunaj..kot flat...
bomo videli kako bo vse skupaj šlo...ker se na tem področju stvari nenehoma spreminjajo.