writing-img

RE: znaki

clock-img

30.04.2009, 16:55

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

ktir test si pa nardila mojca345?

prejšnji mesec sem kupila O teste iz zda...pa tam dobiš zraven 10 teh testov. naslednji teden, če se seveda situacija ne spremeni, bom pa šla kupit kar CLEAR blue....ziher je ziher aneda !

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

30.04.2009, 17:13

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja mojca ziher je ziher. Masl vitaminčkov pojej ali pa popi pa bo utrujenost tut mal pojenjala. Ja na RD  pa res ne smeš pokazati kako si utrujena.
Lepo se imej.

Jad sem prebrala in upam da ti je ta mesec ratalo.

Navijam za vse ki čakamo na user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2009, 19:08

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Punce, dejte mi povedat, ali je katera imela zelo povečan beli tok ob pričakovani user posted image ,  pa se je potem izkazalo, da je noseča????
Pač, upat ni greh user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2009, 19:27

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Jada, mislim da je Kliki par listov nazaj o tem govorila, pa se ji je pol ulila... če te buba buši, ne vem če je kej upanja....če sem realna...   počakaj še malo....koliko dolg cikel imaš ti ? ta najdaljši...

jaz sem bližam svojemu najdaljšemu bližam, k bo v torek....če pa nal. teden ne bo pluska, pol pa jaz tudi ne vem....

clock-img

01.05.2009, 19:46

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jada, jaz sem imela zelo, zelo povečan beli tok ob času ko naj bi prišlauser posted image , pa sem bilauser posted image .......

clock-img

01.05.2009, 20:39

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Hm, Bojana .... upam, da bo tudi pri meni tako ... kakorkoli že, bom še nekaj časa počakal, potem pa ponovno test ... mah, čim manj se moram obremenjevat .... anyway, grem zdaj malo ven .. saj je petek, ane? user posted image user posted image user posted image
Če mi ta mesec ne rata, sem se odločila, da se bom malo odklopila od forumov ... se mi zdi, da sem postala resno odvisna ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2009, 19:58

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Navijam za vse ki čakate +.
user posted image                  user posted image                      user posted image

clock-img

02.05.2009, 20:31

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

jaz tudi, posebej še zate Kliki.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

02.05.2009, 20:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Hvala bi biv že čas da tudi jast zagledam +.

clock-img

03.05.2009, 00:42

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Nončika, kako se pa ti kej počutiš ? kok tednov si že zdej nosečka ?

clock-img

03.05.2009, 01:24

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

midva sva še kr pokonc....

končal se je 40 dan cikla.... zamuja mi 8 dni...

user posted image  nej že pride, da bova lahko pridna.....

clock-img

03.05.2009, 16:22

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hvala bi biv že čas da tudi jast zagledam +.

bo prišel čas ko boš zagledala željeni +. jaz ti pa želim, da ga čim prej.

clock-img

03.05.2009, 16:25

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

mojca, zamuja ti 8dni, kaj pa testek si že delala?
jaz sem noseča 14t in 2dni ali pa po UZ 15t in 1dan. točnega roka mi še ni določal, ker nazadnje na pregledu še nisem mela rezultatov z NS. počutim se pa kar ok, razen, da me zna vse boleti in to ravno vendo med delovnim časom. eh, saj bo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2009, 22:36

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

mojca, zamuja ti 8dni, kaj pa testek si že delala?
jaz sem noseča 14t in 2dni ali pa po UZ 15t in 1dan. točnega roka mi še ni določal, ker nazadnje na pregledu še nisem mela rezultatov z NS. počutim se pa kar ok, razen, da me zna vse boleti in to ravno vendo med delovnim časom. eh, saj bo.user posted image user posted image user posted image

Ja tudi moj čas bo prišel.

Mojca zdaj bi se pa že lahko na testku pojavil en velik+ al pa naj se ti že vlije da greš lahko naprej. NAVIJAM ZA TVIJ +.

Lepo Nončika da se počutiš dobro. Ja na delovnem mestu pa tudi mene vse boli pa nisem še srečka user posted image . Pa sej bo vse OK in boš kmalu uživala s Svojo pikico. A spol že veš?

clock-img

04.05.2009, 13:45

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

AHOJ punčke.....

jah, moje M še ni.. znaki so še vedno.včeri sva jih naštela ene 5 ali 6 po unem koledarčku. ampak bomo vidli. me pa ob živce spravlja, da ne vem pr čem sem. user posted image

bo že, ko bo...

clock-img

04.05.2009, 22:27

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja ti vrjamem kako ti je k ne veš pri čem si. Kaj pa če bi še en testek naredila?

clock-img

04.05.2009, 22:50

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Ja ti vrjamem kako ti je k ne veš pri čem si. Kaj pa če bi še en testek naredila?

bom še počakala.... nočem bit razočarana...

clock-img

04.05.2009, 23:00

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja sej vem kako ti je še vedno ful navijam za tvoj +.
user posted image                           user posted image                     user posted image                     user posted image

clock-img

04.05.2009, 23:27

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Ja sej vem kako ti je še vedno ful navijam za tvoj +.
user posted image                           user posted image                     user posted image                     user posted image

hvala Kliki. zlata si.

clock-img

05.05.2009, 08:40

clock-img

majalina

pencil-img

398

mojca, a še vedno nič novega? to pa zdej že nekaj časa traja ;-)

clock-img

05.05.2009, 11:49

clock-img

ziva1

pencil-img

455

mojca dobra si, da takole zdržiš. Sama imam 1,5 staž, pa sem še vedno taka trapa da me testi premamijo, potem pa razočaranje. Držim pesti zate. 

clock-img

05.05.2009, 12:05

clock-img

baby1978

pencil-img

479

mojca tudi jaz navijam........ajmo ajmo ajmo ajmouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 13:15

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Mojca, jaz sem na istem kot ti .. samo, da pri meni ni nobenih znakov za nosečnost več. Morda zato, ker sem se prepričala, da sigurno nisem noseča .... 2 testa negativna, BT je padla .... M pa še kar ni user posted image Danes je 35. dan .... zamuja ne vem če mi, ker sem imela najdaljši cikel 39. dni ..... nov test bom naredila nekje konec tedna, če je še ne bo. Pa vseeno upam, da pride, ker sem prepričana, da bo prišla ... naj bo to čim prej, da gremo lahko v novi krog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 13:28

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

AHOJ punčke.....

jah, moje M še ni.. znaki so še vedno.včeri sva jih naštela ene 5 ali 6 po unem koledarčku. ampak bomo vidli. me pa ob živce spravlja, da ne vem pr čem sem. user posted image

bo že, ko bo...

Go mojca go!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo belo vse do konca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

05.05.2009, 13:51

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

babe ve ste čist "zmešane"user posted image user posted image ...hvala, hvala...za VZPODBUDO !

od včeri se mi mal normalizirajo znakci, no kar se tiče utrujenosti....  na wc hodim večkrat ( to tak vedno )....
včeri ponoč me je tok špikal v trebuhu, v jajčnikih, da sem mislila, da bo prišla.... pa preden sem šla spat sem kalkulirala na koledarček kir dan je. in sem se mal uštela...včeri je bil najdaljši ciklus ( 43 dan ). tko, da ne vem, sem rekla, da bom še počakala... zakaj ? k še vedno mislim, da ni ratal, pa da mi M samo nagaja, ker moja M se mi zdi, zna bit prav hinavska. čeprav bi najraje letela na krvnega ali k ginekologinji ali najmanj po test CB v lekarno... se mi kar meša.

ampak se držim....pa mojmu pomoje "najedam"...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem