IZVIRNO SPOROČILO: majalina
draga mojca, jst tudi nisem najboljse volje... ampak ziher bo kmalu mimo in bomo spet vse nasmejane... vsaj upam :-)
ti pošiljam eno

za boljšo voljo. danes je res tak beden vreme. včeri je bilo prav fino. sem šla z psom na daljši sprehod in imela hitro hojo ( upajoč, da bom kaj shujšala ). zdajle pa kuham ( pire krompir in gobice z smetano, pa juhica ). pa še pripravljam eno zadevo, k niso stranke poravnale račune in bo treba očitn kr na sodnijo it. kok mi gre to na živce delat. zoprno se mi je kregat.

moj pa študira zdajle z sošolcem, pol pa gre na šiht. včeri sva imela malo frej, da sva bila skupaj, drgač te pa to delo in vse te obveznosti kr pogoltnejo. komaj čakam, da se preselim v gornji štuk, da ne bo treba več najemnine plačevat.
včeri sem mu rekla, da bi pa jaz imela muco pol k bova tm. on pa men: jest bi imel pa dojenčka.

....... včasih me tok zdela ta dnar, da si mislim " kam ga nej dam pr vseh teh stroških in času ? ", spet drugič, pa si mislim " zakaj ga že ni tu ? boli me za dnar. bomo že. samo, da bomo družinica, ki se ima rada in je iskrena."
brat njegov ima kr nekaj pod palcem. ima dobro plačo res. ima pa punco k si ne želi otrok, on pa si jih. sam ga ne moti, da jih še nima. pa sem tko razmišljala hipotetično, da bo on najbrž imel vedno več dnarja, kot midva. pa da bo njun otrok tut najbrž vse dubu, kar si bo zmislu. jaz pa naju bolj videm kot skromna družina ( z prihranki - sam o njih ne govori ), pa tut upam, da nikol ne bo preraslo v to, da bi dnar kdajkoli več pomenil kot pa ljubezen in odnosi. ker ni ga dnarja, da bi kupil ljubezen. ljubezen je samo ena. je pa tko,da vsak človek ima drugačne interese in cilje.
kaj pa ti kej delaš majalina ?