writing-img

RE: znaki

clock-img

03.09.2009, 15:33

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Se mal bom pocakala...mal me je strah nosecnostiuser posted image   ampak rada bi imela otrokauser posted image

clock-img

03.09.2009, 15:40

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Nič čakat če si bo itak že pokazalo. Hitro po testek pa sporoči.user posted image user posted image

clock-img

03.09.2009, 15:44

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

user posted image bom sporocila..user posted image

clock-img

03.09.2009, 15:50

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Kako naj neki napisem ,,če mi skoz na koncu pise odgovor clanuuser posted image

clock-img

03.09.2009, 15:52

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Sej to vedno piše. Če pa komu posebaj odgovarjaš pa napiši ali pa klikni citiram.

clock-img

03.09.2009, 15:53

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Super,hvala ti! Sm ze pomislila da neki narobe delamuser posted image

clock-img

03.09.2009, 15:56

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ni panike vem kako je to k ti ni nič jasno ko si nov član.

clock-img

03.09.2009, 16:00

clock-img

Anonimen

Vsi našteti znaki bi lahko bili nosečniški, ni mi pa všeč tista oranžna voda - če nimaš kakšne infekcije.
Nosečnosti se ne rabi bati, to je zelo lepo obdobje v življenju s kakšnim popačeno lepim dnevom v počutju, pa to pozabiš. Je pa dobro, če čimpraj veš, da si noseča, da si pozorna, če kaj ni najbolj ok. Pa obvezno folno kislino jest!

clock-img

03.09.2009, 16:12

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja stem se čisto strinjam za oranžno vodo pa probaj najprej zelo vliko piti in če bo še vedno take barve je infekcija.

clock-img

03.09.2009, 16:13

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Ni da bi bla cist oranzna ampak rumenkaste barve...nc me ne pece ko lulam..vse normalno!  Bomo vidli..ko bom nardila test

clock-img

05.09.2009, 20:59

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Punce imate kake znake?

clock-img

05.09.2009, 21:01

clock-img

Anonimen

Se zelo malda in pričakujem user posted image . Zanima me pa kdaj ga začneš čutiti(v katerem mesecu)

clock-img

16.09.2009, 20:14

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Evo sem našo temo potegnila iz druge strani.

Kake znakce imate kaj?

Jast sem par dni pred ne pričakovano M in mi je bilo danes zjutraj noro slabo. Slabost je trajala cirka tam nekje pol ure potem me je pa lakota napadla. Upam da to kaj pomeni seveda pa sporočim.

clock-img

17.09.2009, 09:47

clock-img

majalina

pencil-img

398

kdaj je pa ne pričakuješ?

clock-img

17.09.2009, 11:48

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

lepo, da ste spet našle to temo.user posted image user posted image user posted image

kaj se kej dogaja?

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

17.09.2009, 13:05

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Trenutno se meni bol malo dogaja glede user posted image  saj čakam kaj prinese petek ali pa torek(najdaljši cikel)
Imam pa  zelo pestro z dragijem ki me bo spravil od pamet ker bolj kot me je že sesu ne vem če me še lahko. Pa sej bo kot je ena rekla na drugi temi TIPI SO IZ Marsa.

clock-img

17.09.2009, 13:09

clock-img

majalina

pencil-img

398

dve okol uh pa bo!

a pol je ne pricakujes v ponedeljek? jaz isto...

28.8. sem imela laparoskopijo, kjer so me zrihtali... ta mesec nic ne pricakujem, ker se v bistvu se okrevala in nisem bla glih v stanju za delat tiste reci tok pogosto... ampak majhno upanje le obstaja... :-)

drugace se pa z naslednjo ovulacijo zacne zares! koncno spucani jajcevodi in zdaj bo valda ratalo!

mojca, tebe pa ze sto let nisem brala... kako si?

clock-img

17.09.2009, 22:19

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

ja najboljš bi blo da ga mal za všesa se mlaj bilža in posledično slaba volja in tečnoba. Se bo ze unesu.

Prva vrjanta je petek 18.9 da je ni, tako je po ciklu 27dni, ker pa mi od laparo naprej včasih tudi ponagaja je pa zadnji dan ko je ne pričakujem torek, to je bil najdaljši cikel 32dni.

Zvija me ne tako da mogoče pa vse eno kaj rata.

clock-img

18.09.2009, 00:25

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: majalina

dve okol uh pa bo!

a pol je ne pricakujes v ponedeljek? jaz isto...

28.8. sem imela laparoskopijo, kjer so me zrihtali... ta mesec nic ne pricakujem, ker se v bistvu se okrevala in nisem bla glih v stanju za delat tiste reci tok pogosto... ampak majhno upanje le obstaja... :-)

drugace se pa z naslednjo ovulacijo zacne zares! koncno spucani jajcevodi in zdaj bo valda ratalo!

mojca, tebe pa ze sto let nisem brala... kako si?

delovno sem predvsem...drugače pa sem prisotna tukaj...čeprav včasih raje kar zaprem forum, k mi gre na kuzlanje...ene res niso normalne..

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

18.09.2009, 09:07

clock-img

doloress

pencil-img

233

Pozdravljene vse skupaj,

meni je malo cudno, ker se mi full spi. Ampak full. Vceraj spala cel popoldne, zvecer pa sem spet zaspala ze ob 10h. To ni normalno. In jedlo se mi je vse, ko sem bila budna sem samo mlela. Dobro to je lahko tudi PMS. Ampak cudno mi je tisto spanje, ker pred user posted image imam ponavadi "DELODIŠ" in ne spanje. Edino ker me moti, je pa danes bolecina v krizu, kot pred user posted image . Kaj je to tudi lahko znak user posted image ? Mi pa zamuja tri dni po najkrajsem ciklu, do torka pa morm pocakat se na najdaljsi cikel. Bom pa seveda drzala pesti, saj smo cel mesec pridno delali na user posted image . Mal se mi tudi vrti, pa vidim danes full slabo, in zjutraj mi je blo malo slabo, ampak to je po mojem zdej ze bolj psihicno od zelje kot kej drugega user posted image no ja bomo se pocakali do torka, pol pa gremo test kupit da pokaze user posted image . Pupe drzte pesti.

clock-img

18.09.2009, 10:00

clock-img

majalina

pencil-img

398

hehe, kaj te je pa tolko zmotlo?

clock-img

18.09.2009, 17:17

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Evo moje upanje počasi meniva saj se je moja user posted image  že nekaj najavljala. user posted image  Bomo vidl kaj bo če se ne vlije je upaanje še vedno.

clock-img

18.09.2009, 17:55

clock-img

majalina

pencil-img

398

mislim nate!

clock-img

18.09.2009, 20:22

clock-img

preproga

pencil-img

25

mojca345 kaj če bi malo prebrala nazaj kaj vse si ti pisala in razmišljala.......mogoče je pa še komu šlo "na kuzlanje"!?

clock-img

18.09.2009, 21:08

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Halo vsak ima možnost podati svoje mnenje če kateri kaj ne odgovarja naj pač ne bere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem