writing-img

RE: znaki

clock-img

09.02.2009, 10:29

clock-img

Pikapoka83

pencil-img

148

Ma jaz se super počutim. Čeprav se trudiva šele drugi mesec upam, da je tokrat uspelo. To bi bila moja druga nosečnost. doma imam že hčerko. prsi sploh nimam nikoli občutljive - niti med user posted image . Tokrat me pa skelijo in občutljive so ful. Upam, da je to to. Kdaj boš naredila test?

clock-img

09.02.2009, 10:53

clock-img

ursap

pencil-img

287

mene prva dva meseca ni tko tiščalo v spodnjem delu trebuha, ta meces pa me. fant pravi, da ima dober občutek, pozitivno razmišlja. mene pa skrbi, da bom preveč upala, potem bom pa ob pogledu na kri na papirčku spet razočarana. če M ne pride do valentinovega, do sobote bom naredila test. kdaj pa boš ti delala test?

koliko časa sta pri prvi nosečnosti rabila, da si zanosila?

clock-img

09.02.2009, 11:04

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Še ena s podobnim datumom zadnje M (18.01.), sedaj pa jo ne pričakujem najkasneje do 15.02. Čez vikend me je okoli jajčnikov bolelo sicer pa nimam nobenih znakov. Na žalost imam občutek, da ne bo nič iz tega in bo M prišla že pred vikendom user posted image  smrk, smrk. Držim pesti za ostale! 

clock-img

09.02.2009, 11:04

clock-img

ursap

pencil-img

287

JanaB obvezno sporoči kaj bo. koliko časa se pa že trudita, da bi zanosila?

clock-img

09.02.2009, 11:05

clock-img

Pikapoka83

pencil-img

148

V prvo je bilo nenačrtovano. Zdaj sva se pa prav dala na to,  da narediva še enega user posted image . Tokrat imam res dober občutek. Upam, da ne bom razočarana konec tedna. Test bom naredila v petek verjetno - če bo +, bo lepo darilo za valentinovo:))) Tamala bo presrečnauser posted image

clock-img

09.02.2009, 11:07

clock-img

ursap

pencil-img

287

Pikapoka83 držim pesti za +!!

clock-img

09.02.2009, 11:22

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Sva v 3 krogu. Tudi ostale poročajte kako bo. Pozdravček!

clock-img

09.02.2009, 12:06

clock-img

Pikapoka83

pencil-img

148

Držim pesti za obe! Sporočajta kako poteka vse skupaj. Upajmo, da bomo vse tri naslednji teden hodile naokrog z takim nasmehom na obrazu user posted image

clock-img

10.02.2009, 08:42

clock-img

JanaB

pencil-img

346

BT mi je padla in pojavil se je rjav izcedek kot običajno nekaj dni pred M. Izgleda, da ne bo nič user posted image

clock-img

10.02.2009, 09:49

clock-img

Pikapoka83

pencil-img

148

user posted image JanaB ne obupaj! Bo pa naslednji mesec! Pri meni ostaja vse isto kot včeraj. Sem takoooo nestrpna! Po eni strani se mi zdi da bo prišla user posted image , po drugi upam na user posted image . Ursap, kako si danes? LP obema ...

clock-img

10.02.2009, 10:09

clock-img

Anonimna.k

pencil-img

59

Javlja se vam še ena, ki upa, da drug teden ne bo user posted image . Zadnjo M sem imela 21. 1., naslednja naj bi bila 17. 2. Doma že imam enega sinčka, takrat nama je z možem uspelo v prvo. Bomo videli, kako bo sedaj. Nekih znakov še nimam, čeprav se mi je zdelo, da me nekaj špika po trebuhu včeraj zvečer. Verjetno se mi je le zdelo... Prejšnjo rundo sem točno vedela, da je uspelo, predvsem zato, ker sem kar naenkrat morala ponoči letat na wc. Trenutno pa še mirno spim vso noč.

Srečno tudi ostalim, ki čakate.

clock-img

10.02.2009, 12:03

clock-img

HelloKitty1

pencil-img

73

Ojla,.
evo še ena, ki čakauser posted image . Zanjd m 17.1., imam jo na 26 dni, vse me tišči v trebuhu.. jutri bi morala dobiti, ampak me bo razgnalo od neučakanosti.. a ni test danes že kaj pokazal?

LP

clock-img

10.02.2009, 12:55

clock-img

Anonimna.k

pencil-img

59

Lahko, da bi ti že pokazal, drugače pa ga ponovi čez nekaj dni. Jaz sem v prejšnji nosčenosti delala test na dan izostanka menstruacije in je pokazal črtico. Srečno

clock-img

10.02.2009, 12:56

clock-img

Pikapoka83

pencil-img

148

HelloKitty1 pozdravljena med nami. Po moje lahko test narediš že danes. Jaz tudi komaj čakam na petek in odštevam ure user posted image . Sporoči ko bo kaj novega. držim pesti za user posted image  user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:02

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Ja upam, hvala Pikapoka83.
Držim pesti, da je ostale ne ugledate!

clock-img

10.02.2009, 13:16

clock-img

HelloKitty1

pencil-img

73

Evo mene.. nisem zdržala do jutri user posted image .. .ravno sem naredila test FS in se je pokazala bleda user posted image , sta pa ziher 2 črtici !!!

clock-img

10.02.2009, 13:52

clock-img

Pikapoka83

pencil-img

148

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam HelloKitty1!!!!!!user posted image  Sem vesela zate!!!! Drži pesti še za ostaleuser posted image

clock-img

10.02.2009, 13:55

clock-img

HelloKitty1

pencil-img

73

Držim držim pesti še za vse ostale.. čeprav še komaj sama dojemam.. pa kar na jok mi gre.. od veselja sevedauser posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 14:05

clock-img

Anonimna.k

pencil-img

59

čestitke! user posted image

clock-img

10.02.2009, 14:07

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

Evo mene.. nisem zdržala do jutri user posted image .. .ravno sem naredila test FS in se je pokazala bleda user posted image , sta pa ziher 2 črtici !!!

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 14:13

clock-img

HelloKitty1

pencil-img

73

Hvala vsem!! Upam samo da ta črtica ne izgine...

clock-img

10.02.2009, 14:47

clock-img

ursap

pencil-img

287

IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

user posted image user posted image user posted image čestitke!!

opažam, da imam zadnje dni bolj občutljivejše prsi, bradaviške pa cel dan izbočene. na dotik me celo rahlo zabolijo. upam na user posted image , bojim se pa user posted image . držim pesti za vse.

clock-img

10.02.2009, 15:30

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Punce živjo,

tudi jaz je ne pričakujem ooli 20.2..
Koliko dni prej pa začnejo boleti prsa?

Jaz sem imela ta mesec klomifen, stop inekcijo in naprej prometrium in upam, da je kaj ratalo.
Me pa že par dni navija v trebuhu, čeprav je še prezgodaj.

Lp

clock-img

10.02.2009, 16:11

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

Ojla,moja zadnja menstruacija 9.1 ampak imam ciklus dooolg cca.36 dni tako da je tudi jaz ne pričakujem tam okoli 15.2.

Meni je !zvečer! slabo, prsi me fulll bolijo, trebuh imam napihnjen in lulam tudi veliko. Nevem upam, da niso ti znaki vsi namišljeni in da bo resničen +.

Držim pesti da bomo ta vikend  nalulale same +

Čakamo +

clock-img

10.02.2009, 19:42

clock-img

HelloKitty1

pencil-img

73

Luna,

tudi mene bolijo prsi, lulam .. sem mi zdi da na 2 uri...user posted image .. slabo malo zjutraj.. lačna non stop, pa spala bi user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem