writing-img

RE: December IVF/ICSI

clock-img

16.12.2008, 19:15

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Neki me zanima: katera je obljubljala pivo in zakaj ga ni user posted image  user posted image  user posted image

Pija malo višje poglej...ga bo za dans dovolj?

Zarči ja sem opazila ja....bo dovolj. Pa je pivo, da ni šampanc?

clock-img

16.12.2008, 19:20

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Pija, moj ni za ponujat, sem našla takega zaprašnega še od ometa, ko smo še zidali. Zarja ima dost bol čedno postrežbo. A se vidimo v soboto končno a ne!?

Zarja po mojih izkušnjah so to ta pravi znaki. user posted image user posted image  

clock-img

16.12.2008, 19:25

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Dajčimajči hellooooooooo!!! Ok bom pila tokrat Zarjinega, tvojega pa enkat kasneje user posted image . A prideš v soboto???? Je je je user posted image  user posted image , seveda se pol vidimo! Komaj čakam, da pride ta dan!

clock-img

16.12.2008, 19:37

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pija helou

Evo

user posted image

Zarči znakci so kar tapravi user posted image  user posted image  user posted image . Božiček je na delu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

16.12.2008, 19:39

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Hmmm no... Heini me vedno asocira na našo Miško.

Kaj dela zdej?

user posted image

clock-img

16.12.2008, 19:42

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Gigi a bi ti rada da se meni čist vtrga????? Heini in šlatanje ...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

16.12.2008, 19:44

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Babike vi pa kar po pivu?! Saj tako je prav....

Jaz pa zbolela, sem se popoldne tako čudno počutla, pa sem mislila da je od M, ker me desni jajčnik tako boli, da komaj hodim, bemti, pol pa me je še začelo zebst, pa grlo bolet in evo vročine 38, pa še kar me zebe. Pikola upam, da me ne bo orng položlo. Mene se ponavadi loti kar tako brez opozorila v parih urah in potem ležim, doma pa nič pametnega.....

Moram zjutraj v lekarno...kaj mi priporočate tako na brzino, da se pocajtam...pikola sobota je blizu?user posted image

clock-img

16.12.2008, 19:46

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Kajsica daj si naredi še kakšno inhalacijo......mene to vedno hitro postavi na noge + standard (lekadol c, čaj, smrekini vršički)

Horny Teddy

clock-img

16.12.2008, 19:46

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Gigi, temu se reče fotostimulacija v polnem zamahu user posted image
Pija, tokrat se pa menda ja ne bova zgrešili user posted image .  

clock-img

16.12.2008, 19:49

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Kajsi, pa ne zdej zbolet no. Moja kolegica ma en radikaln pristop - viski, al jo razkuži al pa zboli. Zdej al prireja podatke ne vem user posted image , ampak pravi, da jo večkrat razkuži user posted image  

clock-img

16.12.2008, 19:49

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kajšiiiii sam ne nam zbolet. Vzemi Coldrex. res pomaga.
Bi ti rekla, da pejd v banjo se pregret pa imaš M. Pod vroč tuš, pa čajčke in kuhan šnops, da se fajn prešvicaš.
Pocajti se lubika user posted image user posted image user posted image

Zarjica Hi hi hi user posted image . Sem zloba user posted image . Včas tud men tko seka user posted image

clock-img

16.12.2008, 19:51

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dajči a sede fotostimulacija? user posted image

clock-img

16.12.2008, 19:59

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Gigi hvala, to si mi pa konkretnega nalimala. Tisto kar sva govorili sem pa zrihtala, mislim da fajn user posted image !

Dajči ja menda se ne bova zgrešili, jaz sicer pridem okol 8h ampak valda da ne boš že domov ušla.

Kajši kuhan šnaps bi ti jaz rekla. Pa glej da se pocajtaš.

Zarči božiček trka na vrata. A veš uno: na oknu tok tok božiček potrka, Zarči pa na palčko mal zapiška user posted image

clock-img

16.12.2008, 19:59

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Kot da ni dost, da ga cukam za PCjem, zdej se bo pa še slina cedila okol.
Zdej bi lahk spet Murkota kej gor obešale, sem zasledila, da se ločuje ...

user posted image

clock-img

16.12.2008, 20:01

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Gigi, za kuhan šnops sem že slišala, sam kaj ko hudiča ne znam pripravit, pa da ne bom pol še kake druge težave mela.....

Dajamaja, wiski...no ja bom probala.

Zarjica, klinc pa inhalacija, mentoklarja nimam, da bi pa coto čez glavo dala...me ne zdržim.....

Ja saj vem da sem zjamrana, sam kaj hudiča, ko me pri tej ku...rčavi vročini vse boli...bemti.....saj zato sem vas za nasvet vprašala, ker sobote pa res ne smem zamuditi.

Ena je Mišmiš prej spraševala...a ni ona danes v pasji šoli????

clock-img

16.12.2008, 20:02

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

No, pa še moje poročilo!!!!! Na kratko, vse ok, malo bolj na dolgo pa.....
.....tehtanje (še manj kot zadnjič - kaj pa naj , če mi je včasih takoooo slaboooo, da mi res ni nič za jest), pa pritisk (ki so mi ga komaj izmerili), pol pa k G. Moj pa zraven - itak, kar noter, no potem je moral mal počakat, ker sva z G izpolnjevale materinsko knjižico in se "pregovarjale" okoli PDP, v glavnem zdaj je 17.6.2009. Aja pa pozitvna sem na toksoplazmozo in lahko vse jem! user posted image user posted image
Potem pa na mizo in UZ. No, moj je seveda lahko zdaj prišel gledat detece. V glavnem je dosti veliko in zeloooo živahno. Kaj vse je počel/a - to res lahko samo gledaš in ti gre na jok (no, vsaj nama je šlo). Roke pod glavo, pol se je malo zamislil/a, pa stegnil/a nogico, jo prijel/a z rokico, pa sedel/la.... G je rekla, da bo dete definitivno zelo živahno in da je vesela, da je tako, ker je to znak, da je dobro. Po kom kaj je tak živahno to bitje?????user posted image  Pa jaz pravim, da je na NS rekla, da se ji zdi da je fant. pa gleda, pa se dete le obrne, pa gleda pa pravi, da ni med nogam nič odveč, da nič ne binglja. Da bomo sicer raje še počakali....user posted image  Na, zdaj pa vedi kaj je user posted image  ali user posted image ??? Je pa mojega pohvalila, da ji deluje tak v redu... Ga je vprašala, če je bil zraven na NS. Prosim 10 konjev ga ne zadrži doma.
Ima pa moj nalogo - že zdaj imam železo na meji in me mora šopat z radičem, rdečo peso, rdečimi sokovi....user posted image
Reci in piši sva bila pri G 40 min. Šla tudi na pico, jaz pogledat malo v službo in to je bilo to....aja pa mal v šoping.user posted image

Glede bolniške pravi moja G, da ni pardona. Slabosti, pa lanski ss. Pa 4 leti matranja.

In če rečem še na to temo, na celjskem imamo eno bolj hudih ... komisij (pravijo), ne priznava sprehodov...., doma in pika. Imam tudi pisarniško delo, samo je šefica sama rekla, naj bom raje doma in v miru.... Morda bom proti koncu user posted image  izkoristila letošnji in del drugo letnega dopusta. Če pravijo, da naj bom doma, sem pač doma, res nočem silit delat, naj bi pa bilo kaj narobe.

sonček85 - a ti tudi v Laško hodiš????

Se globoko opravičujem, ker sem se takooo razpisala. user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

16.12.2008, 20:06

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pupike morem it večerjat...
Kajši prepraziš cuker, da rata bledo rjav naliješ mal vode in šnops. To je cela znanost user posted image

clock-img

16.12.2008, 20:06

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarči božiček trka na vrata. A veš uno: na oknu tok tok božiček potrka, Zarči pa na palčko mal zapiška user posted image

nič še ni potrkal, jaz pa sem ga zarad smeha mal spustla....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

16.12.2008, 20:08

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Kajši evo zakuhan šnops: v posodo daj eno žlico sladkorja in ga segrej - kalamiziraj. Pazi da ga ne zažgeš user posted image . Ko se stopi vlij notr cca 1 dcl šnopsa ( pazi da ne zažgeš kakšne lase user posted image ), gor pa ulij 2 dcl ali vode ali čaja. Pomešaj da se cuker ( karamela) stopi in spij čimbolj vroče. Pa fajn se zavij da mal švicneš user posted image . Nima ti biti kaj, če nisi dost bolna si lahko samo mal okrogla user posted image .

Dajči ja baje se res ločuje, jaz pa poročena user posted image

clock-img

16.12.2008, 20:10

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Punce grem v horizontalo, ta noč je bila precej v vertikalni ravni user posted image , pa sem zbita k kojn. Nočko in lepo bodite!

clock-img

16.12.2008, 20:10

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Goldy, super fino tile tvoji rezultati! Le tako naprej!

clock-img

16.12.2008, 20:12

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Za vse, ki odhajate večerjat, spat, Murko, ki ima vas rad ...

user posted image

clock-img

16.12.2008, 20:13

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Ne grem še: še neki moram pokomentirati: MENI JE PA TALE NOVA OBLIKA RR FORUMA ČIST MIM! KOMAJ ZNAM NAJTI ČE IMAM ZS, BOG NE DAJ DA SI NE VZAMEM VELIK ČASA PREGLED. KER JE ČIST NEOPAZNO, TISTI PISMČEK MI JE BIL RES VŠEČ. No tolk, zdaj pa res grem user posted image

clock-img

16.12.2008, 20:14

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kot da ni dost, da ga cukam za PCjem, zdej se bo pa še slina cedila okol.
Zdej bi lahk spet Murkota kej gor obešale, sem zasledila, da se ločuje ...

user posted image

Zdaj bo na Preverjeno! Ne gre zamudit!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

16.12.2008, 20:14

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Za vse, ki odhajate večerjat, spat, Murko, ki ima vas rad ...

user posted image

Ej draga a ti češ da me mora tlači al kaj? Že to noč nisem spala do 3h

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem