Dan vsem skupaj,
danes imamo v službi neko testiranje/delavnico in smo zaprti v prostoru, kjer so samo strešna okna. Zato vas lepo prosim, da mi poveste, kakšno vreme je zunaj, zanima me predvsem a že sije sonček?
Zarja, nikar obupavati, ubop in pesimizem nista dobra dejavnika, ki naj bi ti pomagala do tako željene pikice. Znaki pa, ah kdo pa še gleda znake, vsaka nosečnost je drugačna. Danes ti je slabo in joški te bolijo za ****i, ampak kljub temu pride tečka. Naslednji mesec, pa nobenih znakov, pa Puf test je pozitiven. Tako, da srčece pomiri se, počakaj na tvoj datum testa, če pa bo negativen, boš takrat lahko začela obupavati za nekaj časa, prej pa nima smisla metati puško v koruzo.
1122* kako je bilo včeraj, si dobile svoji pikici?
Shuki, potem si bolje oz. naj bi bila zdrava. Sedaj se pa pazi, vseeno je to letni čas, ki je poln grip in različnih viroz.
Zvezdica, sobota bo pravi dan za žurko, pridi pa vsaj za 5 minut in dva čoha
Noki, pa dobro gdje si ti, me je skoraj zargnalo od skrbi, nisem ti pa hotela težiti po telefonu. Upam, da se ti bo tole stanje so so kmalu popravilo, v soboto te pa čakam saj veš. Prostor za sedanje si boš pa lahko izbrala sama. A ja, še vedno čakam z.s.
Kruce, saj ni bilo mišljeno, da si bosanc. Ampak včerajšnja kavica je bila res prfektna, ja no sej, današnja je tudi
Pikovit, potem si že čisto v nizkem štartu glede postopka, ma sej imaš prav, januar je že pred vrati. Kdaj pa imaš predvideno punkcijo, da vidim ali bova zopet skupaj trepetali?
Blanči, počivaj, počivaj, da bo le vse v redu s tvojima pikicama
Pa srčka sta tudi
, ma to je čisto super
Obi, a me boš v ponedeljek presenetila z dobro novičko
Žižek, je bil kužon priden včeraj, je rekla inšturtorica, da če bova v soboto tako delala, da bova 100% opravila izpit. Sem kar malo upanja dobila, da res ne bova najslabša v skupini
Ma ja, kaj češ, kakav gazda, takav pas
Pija, zaloga hajnija je takšna, da če vse spijeva, naju garant peljejo na praznjenje želodca, te izkušnje si pa res ne želim doživeti, mislim pa da ti tudi ne.
Sabsa, čestitke za uspešen pregled, ti pa sedaj veliko piti, najbolje da si vodo natočiš v plastenko in jo vedno nosiš s sabo, tako se boš spomnila, da moraš piti
Lučka, vseeno kdaj prideš, samo da prideš na žurko
Šopka, če imaš zamrznjenčke, ni nujno da boš imela zdravila. Jaz grem vedno v naravni postopek z zamrznjenčki. To pa zgleda tako, da hodiš od cca dneva ciklusa na GK LJ in daješ kri, da ti preverjajo količino hormonov, potem greš pa na UZ, da vidijo kako tvoji folikli rastejo. Vmes še nekje lulaš na palčko, ki je ovulacijski test. To delaš toliko časa, dokler folikel ne poči, potem ti pa 5. dan po tem vstavijo zamrznjenčke.
Za prenos zamrznjenčkov res potrebuješ napotnico, vendar se ne naročaj za pregled ali posvet, ker boš prišla na vrsto šele čez tri mesece. Ti samo reci, da potrebuješ napotnico za prenos zamrznjenčkov, potem ti bodo pa povedali, kdaj jo lahko prideš iskati. Pa pri sestri Miri se tudi že lahko naročiš, da boš dobila evidenčno številko.